Robert Harkkinen
Torin käyttäjä huhtikuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Pirkanmaa
Tampere
Tuloilmaventtiili KTS-100-C CleanVent Fläkt Woods
  • Tuloilmaventtiili KTS-100-C CleanVent Fläkt Woods
  • Tuloilmaventtiili KTS-100-C CleanVent Fläkt Woods
10 €

Tuloilmaventtiili KTS-100-C CleanVent Fläkt Woods

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 toukokuuta 23:08
Toimitustapa:
Nouto
Tavoita kauppakumppanit läpi Suomen
Mikä on Toripaketti?
Lisätiedot
Ystävän taloprojektista ylijäänneitä uusia tuloilmaventtiileitä 4kpl 10e/kpl

Tuloilmaventtiili KTS-100-C soveltuu käytettäväksi toimisto- ja asuintilojen tuloilmalaitteena. Venttiilin rungossa on solumuovitiiviste ja kierrekara, jonka avulla venttiili on helposti säädettävissä ja lukittavissa valittuun asentoon. Venttiilissä on CleanVent-pinnoite, joka helpottaa sen puhdistamista..
Fläkt Woodsin KTS-100-C -tuloilmaventtiilin sisällä on muovinen ilmavirran suuntauslevy puhalluskuvion valintaa varten. HUOM! Tätä muovisella suuntauslevyllä varustettua venttiiliä ei saa asentaa kiukaan yläpuolelle. KTS on valmistettu teräslevystä ja polttomaalattu valkoiseksi.
CleanVent®-venttiili on pinnoitettu ainutlaatuisella Avalon®-pinnoitteella, joka tekee tuotteista likaahylkiviä puhtaamman sisäilman varmistamiseksi. Energiatehokkaiden CleanVent-pinnoitettujen venttiileiden ilman virtaus on optimaalinen, painehäviöt pysyvät minimaalisina ja heittokuviot toteutuvat suunnitellulla tavalla. Venttiilien puhdistamisen tarve vähenee ratkaisevasti ja päätelaitteet ovatkin erityisen hyödyllisiä paikoissa, joissa venttiilien puhdistus on hankalaa.
Tuotetiedot:

Tuotemerkki: Fläkt Woods
Tuotenumero: LVI-8713537
Halkaisija: 100 mm
Väri: Valkoinen
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja