Robert Harkkinen
Torin käyttäjä huhtikuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Pirkanmaa
Tampere, Tampere Keskus
Tuloilmaventtiili STQA-125-C CleanVent Fläkt Woods
  • Tuloilmaventtiili STQA-125-C CleanVent Fläkt Woods
  • Tuloilmaventtiili STQA-125-C CleanVent Fläkt Woods
25 €

Tuloilmaventtiili STQA-125-C CleanVent Fläkt Woods

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 toukokuuta 23:13
Toimitustapa:
Nouto
Tavoita kauppakumppanit läpi Suomen
Mikä on Toripaketti?
Lisätiedot
Ystävän taloprojektista ylijäänneitä uusia tuloilmaventtiileitä 28kpl 25e/kpl

Tuloilmahajotin STQA-125-C on nykyaikaiseen sisustukseen sopiva, pienikokoinen, seinälle sijoitettava tuloilmaventtiili. STQA on kompakti tuloilmahajotin ja sen ulkomitat vain 216 x 156 mm. Se soveltuu asuntojen ja toimistojen moderniksi.
Tuloilmahajotin STQA-125-C toimii savukaasuja rajoittavana kuristimena. Se on hiljainen ja siinä on vedoton ilmanjako. Asentaminen on nopeaa ja asennus on tiivis. Tämän tuloilmahajottimen sijoittelu on helppoa ja se voidaan asentaa myös lähelle kattopintaa. Rakenne on terästä ja palamaton. Tämän polttomaalatun valkoisen hajottimen pinta on helposti puhdistettavaa CleanVent-pinnoitetta.
CleanVent®-venttiili on pinnoitettu ainutlaatuisella Avalon®-pinnoitteella, joka tekee tuotteista likaahylkiviä puhtaamman sisäilman varmistamiseksi. Energiatehokkaiden CleanVent-pinnoitettujen venttiileiden ilman virtaus on optimaalinen, painehäviöt pysyvät minimaalisina ja heittokuviot toteutuvat suunnitellulla tavalla. Venttiilien puhdistamisen tarve vähenee ratkaisevasti ja päätelaitteet ovatkin erityisen hyödyllisiä paikoissa, joissa venttiilien puhdistus on hankalaa.

Tuotetiedot:

Tuotemerkki: Fläkt Woods
Tuotenumero: LVI-8713545
Väri: Valkoinen
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja