Hannu Koppinen
Torin käyttäjä toukokuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Pirkanmaa
Tampere, Tampere Keskus Läntinen
Turtle Beach Grip Arena MMO pelihiiri
  • Turtle Beach Grip Arena MMO pelihiiri
  • Turtle Beach Grip Arena MMO pelihiiri
40 €

Turtle Beach Grip Arena MMO pelihiiri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 tammikuuta 22:14
Oheislaite: Hiiret
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Turtle Beach Grip Arena MMO pelihiiri

Täysin uusi ja käyttämätön. Alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessaan.
Turtle Beach Grip Arena pelihiiri vie sinut voittoon mahtaville ominaisuuksillaan. Ultra-tarkka Avago lasersensori, Omronin pääkytkimet sekä 12 peukalopainiketta. Soveltuu erityisesti MOBA ja MMO-peleihin.
Turtle Beach Grip Arena pelihiiri on yhdistelmä laadukasta ergonomiaa, erinomaista tarkkuutta ja salamannopeaa vastetta. 12 peukalopainikkeen ansiosta se soveltuu erityisesti monimutkaisiin makroihin MOBA- ja MMO-peleissä. Hiiressä on myös 8 muokattavaa LED-valaistusta ja hikeä hylkivä pinnoite.
Laser sensori. Hiiressä on Avago 9800 lasersensori 8200 dpi herkkyydellä, jolla jopa pienemmätkin käden liikkeet rekisteröidään. Voit käyttää Grip Arena-ohjelmistoa hiiren herkkyyden ja resoluution säätämiseen.
Painikkeet. Pääpainikkeet käyttävät laadukkaita Omronin kytkimiä, jotka on kalibroitu täydelliseen suorituskykyyn. Sivupainikkeissa on Alps micro-kytkimet, jotka takaavat erinomaisen tuntopalautteen.
Ominaisuudet:
- Jopa 2000 Hz päivitysnopeus
- Laaja ja kovera vierityspyörä parempaan sormityöskentelyyn
- USB-liitäntä
- Avago 9800 lasersensori
- 12 peukalopainiketta
- Muokattava valaistus

Huom: en vaihda. Toimitus joko postitse tai nouto Tampereen keskustasta tai Kalevasta. Postitse hintaan lisätään postikulut.