KAUPPA

Tietokonepalvelu Hietaniemi

Yhteensä 45 ilmoitusta

Kalevan Puistotie 15
33500 Tampere
Elektroniikka, Tietotekniikka
http://www.tietokonepalveluhietaniemi.fi

1 100 €

VR Pelikone

Myydään. Ilmoittaja: Tietokonepalvelu Hietaniemi. Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 13:49.
  • VR Pelikone
  • Kartta
Osasto: Pöytäkoneet
Sijainti: Pirkanmaa - Tampere, Osmonmäki-Petsamo
Hinta: 1 100 €
Myydään uusista osista koottu VR kykeneväinen pelikone Full-HD pelaamiseen ja raskaaseen käyttöön. Uusin kuudennen sukupolven i5-6500 skylake prosessori erittäin nopealla DDR4 muistilla pystyy mihin käyttöön vain. Juuri julkaistu nvidia GTX 1060 näytönohjain on erittäin tehokas ja kykenee täysilläasetuksilla 1080p pelaamiseen. Paketti on suunniteltu ajatellen VR pelaamista Oculus Rift ja HTC VIVE kanssa. Näytönohjainta päivittämällä GTX 1070 päästään mukavampaan VR kokemukseen ja 2K 1440p pelaamiseen. Tietokoneella voi streamata helposti pelejä FULL-HD tasolla. Ohjelmien ja pelien käynnistäminen on nopeaa SSD-kiintolevyn ansiosta.

Tietokone on käyttövalmis. Kaikki tarvittavat ohjelmat ovat esiasennettuna tekstinkäsittelystä tietoturvaan. Kaikki ohjelmat ovat ammattilaisen asentamia eikä niistä koostu ylimääräisiä kuluja. Meiltä löytyy myös kaikki muutkin varusteet USB tikuista ulkoiseen kovalevyyn.

Tietokone rakennetaan mittatilauksena asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, joten peruskokoonpanoon voidaan tehdä muutoksia.

Prosessori: Intel i5-6500 3.2GHz 4 cores
Näytönohjain: nvidia MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GB OC
Liitännät: DVI, Displayport, HDMI
Käyttömuisti: 8Gt DDR4 Kingston HyperX 2666MHz
Kovalevy: SSD 240Gt
Kotelo: SilentiumPC Gladius M35 Pure Black
Virtalähde: Silentium 500W

Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8.1 tai windows 10
Takuu: 2 Vuotta

Katso myös muut myynnissä olevat koneemme ja kysy rohkeasti myyntiin tulossa olevista koneistamme, jos et löydä etsimääsi konetta netistä myynnistä tällä hetkellä. Vanha koneesi käy myös vaihdossa. Tarjoamme myös monia huolto- ja asennuspalveluita. Kuten vanhojen tietojesi mahdollinen pelastus rikkinäiseltä tietokoneelta ja tallennus uudelle koneelle.

http://www.tietokonepalveluhietaniemi.fi/