Mökki
Torin käyttäjä joulukuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pirkanmaa
Tampere

Vähävarainen perhe etsii mökkiä vuokralle

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 14 kesäkuuta 19:07
Max viikkovuokra: - Min nukkumapaikkoja: 4
Olemme tamperelainen perhe. Kolme alaikäistä lasta. Tulemme kaikkien kanssa toimeen ja osataan käyttäytyä. Kummatkin vanhemmat ollaan työttömiä tällä hetkellä ja meillä on taloudellisesti todella tiukkaa. Lapsilla loppuu tarha ja koulu ja haluaisivat kovin mielellään kesän aikana tehdä vähän sitä sun tätä, mutta ikävä aina sanoa ettei ole varaa. Joten ajattelin tätä kautta kysellä että löytyiskö Tampereen läheltä mökkiä edullisesti vuokralle edes pariksi päiväksi. Päästäis täältä kerrostalosta edes pariksi päiväksi pois. Tekis koko perheelle ihan hyvä...

Eli minusta (isä) vielä sen verran että olen koko elämäni ollut yrittäjä ja firma meni konkurssiin viime vuoden puolella. Itsellä tuli loppu vaiheessa kova loppuunpalaminen kun yritti ja yritti saada pelastettua firmaa. No firma meni nurin ja sen jälkeen tässä yrittäny velkojen kanssa taistella ja samalla yrittäny saada itseänsä kuntoon ja yrittäny pitää huolta että tenavat pärjää. Ja itsellä ollut todella rankkaa päästä ylös kun näin alas vajonnu. Mutta ei tässä luovuta. Kyllä se tästä. 44 vuotiaan on vaan yllättävän vaikea enää saada työtä.

Eli jos jollain löytyis edullista vuokramökkiä että päästäis tosiaan edeksi pariksi päiväksi tai yöksi ns lomalle niin olis mahtavaa. Laita viestiä.