Richard Luotsinen
Torin käyttäjä marraskuusta 2017
Pirkanmaa
Tampere, Itä-Amuri-Tammerkoski

Vakituisen työn aloittava etsii asuntoa

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 4 marraskuuta 16:17
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Itä-Amuri-Tammerkoski
Kunta: Tampere Osoite: -
Hei,

Olen 22-vuotias nuori mies, joka on aloittamassa vakituisen työsuhteen Tampereella 21.11. alkaen. Muutan Pohjanmaalta, joten asunnolle olisi polttava tarve töiden nopean alkamisajankohdan takia.

Työpaikkani sijaitsee hämeenpuiston vieressä, näsilinnankadulla, joten asunnon sijainti voisi olla maksimissaan 4 kilometrin säteellä keskustasta.

Luottotietoja minulla valitettavasti ei ole, mutta mahdollisuus kuukauden takuuvuokraan, sekä kahteen luottotiedot omaavaan vuokratakaajaan löytyy! Voin myös kaivella edellisten vuokranantajien yhteystiedot esiin suosituksia varten.

Mikäli on tarpeen, niin sitoudun maksamaan tarvittaessa vielä toisen kuun takuuvuokran kahden kuukauden sisällä vuokrasopimuksen alkamisesta. Tämä siksi, että saan ensimmäisen kokonaisen palkan vasta 15.01.2018, joten toistaiseksi varallisuus riittää vain yhden kuun takuuseen.

Mukanani muuttaa kaksi rauhallista ja sisäsiistiä kissaa, joten plussaa olisi, mikäli asunnosta löytyy lasitettu parveke. Lisäpisteitä tulee myös autopaikasta ja saunasta ;)

Toiveissa olisi löytää hyväkuntoinen kaksio, tai pieni kolmio rauhalliselta alueelta, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa. Asunnon koko saisi olla vähintään 45m2.

Vuokrasopimus saisi alkaa aikaisintaan 15.11. ja viimeistään 01.12.

Täätä löytyisi varmasti vuokransa hoitava, asiallinen pitkäaikainen vuokralainen, eli mikäli luottotietojen puute ja pari pientä lemmikkiä ei häiritse, niin otathan yhteyttä mahdollisimman pian! :)