KAUPPA
blackfire.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
https://www.blackfire.fi/

Vilskettä villisikakytiksille
  • Vilskettä villisikakytiksille
  • Vilskettä villisikakytiksille
  • Vilskettä villisikakytiksille
  • Vilskettä villisikakytiksille
  • Vilskettä villisikakytiksille
38 €

Vilskettä villisikakytiksille

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 heinäkuuta 23:51
Kunto: -
Aseen sarjanumero: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Todella tehokkaaksi yhdistelmäksi villisikojen ruokinnalla on todettu BlackFire Plum (luumu-mineraalisuola) ja BF pyökkiterva puun kyljessä tai kannolla. Katso vinkit ja videot sivuiltamme!

Paketisssa:
-3 pulloa BF tervaa
-3 pulloa BF Plum
Tilattavissa myös täysissä laatikoissa edullisemmin!

Tehokkain markkinoilla oleva luonnonmukainen villisikojen houkutteluterva, pyökkitervaa! Vain luontaisia puhtaita ainesosia ja BlackFiren ja yhteistyökumppaneiden kehittämät salaiset ainesosat, joita villisiat eivät voi vastustaa! Tuotekehittelyä on tehty vuosia ammattimetsästäjien toimesta.

Nuo salaiset ainesosat erottaa BlackFire muista tervoista tehollaan! Ei sisällä liuotinohenteita kuten monet teolliset kyllästyskäyttöön tarkoitetut tervat! Hyvin juokseva ja laadukas, kolme kertaa suodatettu pyökkiterva.

BF Plum on erittäin makea/karkkimainen hajultaan. Se on saanut siat innostumaan ruokinnoista myös kesällä ja vierailemaan säännöllisesti testin alettua, jopa keskikesällä käyvät syömässä kaiken! Villisikojen kasvanut syömisinto ja ruokinnoilla käyttämä aika on hyvin poikkeuksellista verrattuna aikaisempiin havaintoihin. Pitkän kokemuksen omaavat villisikojen metsästäjät ja ammattimetsästäjät ympäri Eurooppaa eivät suotta väitä, että BlackFire luumu on kaikkien aikojen tehokkaimpia ruokintojen tehostajia!

Sirottele BF Plum mineraalisuolaa esim. vehnän tai maissin päälle ruokinnalle. Sitä on laitettu viljan sekaan myös ruokinnalla olevaan putkiautomaattiin.

Terva on villisikahoukuttelun perusta! Sitä kannattaa lisätä pieni määrä viikon tai kahden välein puun tai kannon kylkeen. Tämä takaa jatkuvan vahvan pyökkitervan hajun!

38e laatikossa 3 BF tervapulloa ja 3 BF Plum pulloa.

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi, pyökkiterva, terva