KAUPPA
Hifihuone Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (39)

Hatanpään valtatie 11, Ajo-osoite: Voimakatu 20
33100 Tampere
Elektroniikka, Viihde-elektroniikka
https://www.hifihuone.fi

Yamaha YH-E700A UUSI
  • Yamaha YH-E700A UUSI
349 €

Yamaha YH-E700A UUSI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 heinäkuuta 12:02
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Over ear-rakenteiset mukavakäyttöiset langattomat Yamaha YH-E700A- bluetooth-kuulokkeet mukautuvat täydellisesti käyttösi ja ympäristösi mukaan. Kehittyneen vastamelu-toiminnon ansiosta voit nauttia rauhassa musiikista missä vain tai tuoda itsellesi nautinnollisen hiljaisuuden hälyn keskelle.

YH-E700 -kuulokkeissa on mikrofonit, jotka on sijoitettu niin kuulokkeiden sisä- kuin ulkopuolelle varmistamaan referenssitason kuuntelutuloksen juuri sinun korville.

Yamaha YH-E700A -langattomissa kuulokkeissa on Bluetooth-versio 5.0, jonka äänenlaatu on erinomainen. Yamaha HeadPhone Controller -sovelluksen ansiosta voit aktivoida eri toimintoja helposti puhelimeltasi. Kuulokkeet tukevat myös Qualcomm® aptX Adaptive matalan viiveen ääniformaattia.

Voit ohjata YH-E700A- kuulokkeita puheella Siri- ja Google Assistant -puheohjausta hyödyntäen. Herkkien mikrofonien ja hyvän istuvuuden vuoksi YH-E700A kuulokkeet toimivat myös erinomaisesti kotitoimistokäytössä, kun haluat ottaa vastaan puheluita tai kuunnella musiikkia. Pitkän 35 tunnin toiminta-ajan vuoksi kuulokkeita ei tarvitse ladata työpäivän aikana.

Vakiovarusteena kuljetuskotelo, USB-latauskaapeli, lentokoneadapteri sekä 3,5 mm kaapeli.


Musta ja valkoinen