KAUPPA
blackfire.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys ja kalastus
https://www.blackfire.fi/

Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin
  • Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin
  • Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin
  • Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin
  • Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin
  • Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin
  • Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin
2 839 €

Yöjahtiin Lämpötähtäin järeisiin kivääreihin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 toukokuuta 21:11
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Night Pearl SEER lämpötähtäin kestää myös järeiden kiväärien rekyylin!
Ensimmäisissä mallikuvissa SEER clip-on lämpötähtäin on kiinnitetty SAKO Kodiak 375H&H Magnum kiväärin kiikarin eteen. SEER tähtäimet ovat testattua Eurooppalaista laatua jo vuodesta 2017!

NightPearl lämpötähtäimiin saatavilla myös akkulaajennuksia sekä virtapankkeja. Nämä mahdollistavat huomattavasti pidemmät käyttöajat kuin lämpötähtäimmillä on yleensä. NightPearl tehtaan väellä on hyvin pitkät kokemukset myös metsästyksen osalta, joten käyttökokemuksia on heillä paljon.

Night Pearl SEER on jykevä 1200G (n.7500J) rekyylinkestolla oleva tähtäin. SEER on tavalliseen tähtäinkiikariin kiinnitettävä clip-on lämpökuvaussovitin. SEER ja Oracle tähtäimissä käytetään ranskalaisia Lynred lämpösensoreita, ne ovat viranomaisstantardeilla ja sotilaskäyttöön tehtyjä, näin ollen ovat huomattavasti tarkemmilla standarteilla ja vahvemmista materiaaleista valmistettuja.

Hinnat alk. 2839e

Kiinnitys on nopea ja helppo sekä erittäin tarkka!

Tähtääminen ja ampuminen tapahtuu aseessa olevalla tavallisella kiikaritähtäimellä, tällöin myös käytetään kiikaritähtäimen kohdistusta. Night Pearl SEER lämpötähtäimet voit irroitaa tai vaihtaa toisesta aseesta tai kiikarista toiseen ilman osumapisteen muutosta ja metsästystilanteessa laittaa SEER lämpötähtäimen kiikariin kiinni. SEER lämpötähtäin laajennukset sisältää myös videolla näkyvän pehmeä sävyisen ruskean väripaletin. Tämä on silmälle ystävällisempi ja ei aiheuta sokaistumista ja pidemmällä käyttöajalla silmäsärkyä.

Ota yhteyttä, tule kokeilemaan ja kysy päivän hinta!

Hakusanat: BlackFire, Black Fire, Night Pearl, Night Pearl SEER, FOX19, FOX35 Elite, metsästys, lämpötähtäin, pimeänäkölaite, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi, piippukamera, shotkam, tactacam, HIKvision, HIKmicro, Guide TU450, kaasulämmitin, Mr.heater portable buddy, Mr.Heater Little buddy, houkutuspillit, petopilli, kettupilli, kaurispilli, supipilli