KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (80)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin
485 €

Yukon Jaeger 1.5-6x42 kiikaritähtäin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 11:19
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
JAEGER 1.5-6x42
Monikäyttöinen tähtäin, jota voidaan käyttää ajojahdissa niin lyhyen etäisyyden päästä liikkuvien kohteiden ampumiseen kuin yhtä hyvin keskimatkan etäisyyksilläkin.

Yukon Jaeger-kiikaritähtäimissä on 30-millimetrinen vahvistettu ja vedenkestävä (IPX7) runko ja tarkka, täysin monikerrospinnoitettu optiikka, joka tuottaa todella valovoimaisen ja selkeän kuvan koko kuva-alalta.

Kiikaritähtäimessä on lukuisia eri tähtäinkuvavaihtoehtoja pienellä, valaistulla keskipisteellä, sivu- ja koronollaustornit, isokokoinen, kuminen suurennusrengas, nopea tarkennus näillä ominaisuuksilla Jaeger-kiikaritähtäimet ovat todella suorituskykyisiä ja antavat todella hyvän vastineen rahoillesi.

IPX7-VESITIIVIYSLUOKITUS
Jaeger-kiikaritähtäimiä voi käyttää missä tahansa kosteusolosuhteissa, esim. kuurosateessa tai lumimyräkässä

TYPPIPUHDISTETTU OPTINEN KANAVA
Typpitäytteinen optinen kanava suojaa sisällä olevaa optiikkaa ja tähtäimen runkoa nopean lämpötilanvaihdon aiheuttamaa huurustumista vastaan.

VAHVISTETTU RUNKO
Jaeger-tähtäimet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä niiden objektiiveihin kiinnitettävien pimeä- ja lämpönäkölisäosien kanssa.

SUURI REKYYLINKESTÄVYYS
Tähtäimillä on suuri iskun- ja tärinänkestävyys. Kaikki Jaeger-mallit voidaan asentaa yhtä lailla suurikaliiperisiin kivääreihin kuin sileäpiippuisiin ja ilmakivääreihinkin.

LAAJA NÄKÖKENTTÄ
Jaegerien laajakulmainen näkökenttä tekee niistä hintaluokassaan erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon. Loistavan näkyvyyden lisäksi myös silmäsuojan muoto auttaa hahmottamaan näkymän kiväärin ollessa koholla

NOLLATTAVAT TORNIT
Koro- ja sivutornien rakenne sallii niiden nollauksen yhdellä naksautuksella lähes välittömästi tähtäimen nollauksen jälkeen.

Takuu: 10 vuotta