KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (80)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin
  • Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin
525 €

Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 11:33
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Yukon Jaeger 3-12x56 kiikaritähtäin (X01i-tähtäinkuvalla)
Suuri valovoima sallii tähtäimen käytön mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tähtäimen erityspiirteenä on sen tarkkuus pienien kohteiden ampumiseen suurilta etäisyyksiltä.

Kokeiltavissa ja ostettavissa myös myymälässämme Aleksanterinkatu 32, Tampere.

Yukon Jaeger-kiikaritähtäimissä on 30-millimetrinen vahvistettu ja vedenkestävä (IPX7) runko ja tarkka, täysin monikerrospinnoitettu optiikka, joka tuottaa todella valovoimaisen ja selkeän kuvan koko kuva-alalta.

Kiikaritähtäimessä on lukuisia eri tähtäinkuvavaihtoehtoja pienellä, valaistulla keskipisteellä, sivu- ja koronollaustornit, isokokoinen, kuminen suurennusrengas, nopea tarkennus näillä ominaisuuksilla Jaeger-kiikaritähtäimet ovat todella suorituskykyisiä ja antavat todella hyvän vastineen rahoillesi.

OMINAISUUDET:

IPX7-VESITIIVIYSLUOKITUS
Jaeger-kiikaritähtäimiä voi käyttää missä tahansa kosteusolosuhteissa, esim. kuurosateessa tai lumimyräkässä (laitteella on IEC 60529-standardin mukainen IPX7-luokitus).

TYPPIPUHDISTETTU OPTINEN KANAVA
Typpitäytteinen optinen kanava suojaa sisällä olevaa optiikkaa ja tähtäimen runkoa nopean lämpötilanvaihdon aiheuttamaa huurustumista vastaan.

VAHVISTETTU RUNKO
Jaeger-tähtäimet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä niiden objektiiveihin kiinnitettävien pimeä- ja lämpönäkölisäosien kanssa.

SUURI REKYYLINKESTÄVYYS
Tähtäimillä on suuri iskun- ja tärinänkestävyys. Kaikki Jaeger-mallit voidaan asentaa yhtä lailla suurikaliiperisiin kivääreihin kuin sileäpiippuisiin ja ilmakivääreihinkin.

LAAJA NÄKÖKENTTÄ
Jaegerien laajakulmainen näkökenttä tekee niistä hintaluokassaan erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon. Loistavan näkyvyyden lisäksi myös silmäsuojan muoto auttaa hahmottamaan näkymän kiväärin ollessa koholla

NOLLATTAVAT TORNIT
Koro- ja sivutornien rakenne sallii niiden nollauksen yhdellä naksautuksella lähes välittömästi tähtäimen nollauksen jälkeen.

TÄHTÄINKUVA
Jaegerien tähtäinkuvat ovat aina toisella polttotasolla (takana) tähtäinkuva pysyy ohuena valitusta suurennostehosta riippumatta, eikä peitä kohdetta näkyvistä. Tähtäinkuvan keskusta on valaistu. Valaistuksen säätöpyörällä on välissä nolla-askelia joiden avulla taustavalon sammutus onnistuu nopeasti, kuten takaisin aiemmalle kirkkaustasolle palaaminenkin. Valaistuksen tehokkuutta voidaan säätää reilusti, ja tähtäimessä on myös erillinen käyttötila erikseen asennettavaa pimeänäkölaitetta varten. Myös ne löydät valikoimastamme.