Hannu Tuukkanen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (21)
Pirkanmaa
Nokia, Alhoniitty
MediaPad M5 10.8inch Single SIM +Wi-fi
  • MediaPad M5 10.8inch Single SIM +Wi-fi
  • MediaPad M5 10.8inch Single SIM +Wi-fi
  • MediaPad M5 10.8inch Single SIM +Wi-fi
  • MediaPad M5 10.8inch Single SIM +Wi-fi
  • MediaPad M5 10.8inch Single SIM +Wi-fi
260 €

MediaPad M5 10.8inch Single SIM +Wi-fi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 maaliskuuta 19:30
Kunto: Erinomainen
Laitevalmistaja: Huawei
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Välitämme asiakkaiden toiveista. Voit maksaa lähetyksen netissä nyt myös MobilePaylla.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »
Lisätiedot
Hieno Android tabletti
Model:CMR-AL09

ROM 64GB
RAM 4GB

2K näyttö

Siinä on myös kosketuslevy (hiiri) ja myös ulkoinen blootooht hiiri toimii

Quad Stereo Speakers
Harman Kardon Tuning
Long Baeetery-live & Quick Charge

Huawei Mediapad M5 perustuu metalliseen runkorakenteeseen ja takakuoreen. Reunoiltaan pyöristetty lasi ja muutenkin pyöristetyt reunat ovat merkittävä mukavuustekijä, sillä laite ei tunnu kämmeneen terävältä missään olosuhteissa. Näytön lasin pyöristäminen antaa tabletille lisäksi mukavasti modernia ilmettä.

Tabletin ulkomitat ovat 258,7 x 171,8 x 7,3 millimetriä. Se on siis näytön kokoon nähden kohtuullisen kompakti. Erityisesti ohuus miellyttää ja auttaa saamaan laitteesta hyvän otteen.
Huawei MediaPad M5 -tabletin 10,8 tuuman IPS-näytön tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä eli 280 PPI, mikä on tabletille hyvä lukema. Mainion verrokkiarvon saa vaikkapa 10,5-tuumaisesta Apple iPad Pro -tabletista, jonka näyttö yltää vain 264 pikseliin tuumalle.

Näytön kuvasuhde on 16:10. Näyttö myös kattaa laitteen etu-alasta 82 prosenttia. Lukema oli pitkään erittäin hyvä jopa puhelimille, joten tässä laiteluokassa vähintäänkin kiitettävänä. Näytöstä katsoo ilokseen striimauspalveluiden tarjontaa.

Kaiuttimien äänenlaatu on mobiililaitteeksi poikkeuksellisen käyttökelpoinen. Laitteen neljä kaiutinta on sijoitettu näytön taakse, ylä- ja alalaitaan. Harmon Kardon -nimettyinä ja Huawein on omaa Histen surround -ääntä toistavina ne tuottavat kuuntelukelpoista ääntä, joka on riittävän kirkas ja tarkka. Kaiuttimet mahdollistavat täysin kelvollisen stereovaikutelman. Ääntä leimaa pikemminkin kirkkaus kuin napakkuus, sillä bassopuoli jää, kuten pienissä laitteissa yleensä, ohueksi.

Tabletti on varustettu parhaalla sormenjälkilukijalla mitä itselläni on tullut tähän mennessä vastaan. Sormen voi asettaa sille miten päin tahansa, eikä virheitä tule ja lukitus aukeaa täysin viiveettä.

Uutena maksanut 527e ja näppis 100e.

En ole laitetta juurikaan käyttänyt, hieno laite