Katja
Torin käyttäjä marraskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (51)
Pirkanmaa
Ylöjärvi, Siivikkala | Kartta
"Ranskalaisia tunnelmia" Josephine Ryan
  • "Ranskalaisia tunnelmia" Josephine Ryan
  • "Ranskalaisia tunnelmia" Josephine Ryan
  • "Ranskalaisia tunnelmia" Josephine Ryan
  • Kartta
4 €

"Ranskalaisia tunnelmia" Josephine Ryan

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 tammikuuta 20:08
Ranskalaisilla on silmää kauneudelle ja heidän eleganssinsa tunnetaan kautta maailman. Josephine Ryanin kirja perehdyttää Gallian tyyliin ja näyttää, miten kodin voi sisustaa vaikkapa Provencen henkeen.

Ranskalaisuus näkyy sisustuksessa pikanttina koristeellisuutena sekä aitoina materiaaleina; puu, kivi, metalli ja keramiikki myös kestävät aikaa ja vanhenevat kauniisti. Osa ranskalaisuuden hurmasta syntyy juuri huolettomuudesta. Interiöörejä ja eksteriöörejä ei olla vähän väliä puleeraamassa, vaan kuluneisuus saa näkyä. Samalla asukas voi levollisin mielin hengähtää ja nauttia ympäristöstään.

Koska ranskalaisia ikkunoita, ovia, takkoja ja portaita on mahdoton kopioida, Ranskalaisia tunnelmia opastaa tekemään tyylin maaleilla, kankailla ja kalusteilla. Murretut, maanläheiset sävyt ja haalistunut väripaletti, kevyenkeimailevat metallikalusteet, massiiviset vaatekaapit ja keittiönpöydät, ohuet pellavakankaat ja tuhdit tilkkutäkit siinä muutamia avainasioita ranskalaiseen sisustukseen. Niiden avulla saamme suomalaiseenkin kotiin ripauksen elämän koreutta.

Hyväkuntoinen.
Nouto/ postitus pakettiautomaatilla 5,90e