Inspira
Torin käyttäjä elokuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (13)
Pirkanmaa
Tampere, Luoteis-Tampere
(TARJOUS) Jupiter Distance 28" 21-v 56cm
  • (TARJOUS) Jupiter Distance 28" 21-v 56cm
  • (TARJOUS) Jupiter Distance 28" 21-v 56cm
  • (TARJOUS) Jupiter Distance 28" 21-v 56cm
  • (TARJOUS) Jupiter Distance 28" 21-v 56cm
  • (TARJOUS) Jupiter Distance 28" 21-v 56cm
120 €

(TARJOUS) Jupiter Distance 28" 21-v 56cm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 heinäkuuta 12:08
Tuumakoko: 28"
Tervehdys!

Myydään Jupiter Distance 28" 56cm 21-vaihteinen miestenpyörä, joko miehelle tai naiselle vaikkapa matka-ajoon. Hyvässä kunnossa, jota itse vähän huoltanutkin. Myynnin syynä lähinnä se, että oma selkä ei välttämättä kestä enempää matka-ajoa.

Pyörässä ei ole mitään vikaa ja vaihteistokin vastaa kuin uutta, kuukauden aikana vain kerran ketju tippunut pois. Tosi hyvin vaihtaa. Tekniikka muutenkin hyvässä kunnossa, kuukaudessa tehnyt pidempiä lenkkejä ja yhteensä noin 250 km.

Renkaat hyvässä kunnossa ja ilmat pysyy ihmeekin hyvin niissä, vaikkei ne olekaan mitään laatumerkkiä. Takarengas saattaa hitusen heilua, mutta ei vaikuta itse pyöräilyyn mitenkään. Saattaisi auttaa kun kiristäisi vielä tiukemmalle, mutta nykyisillä työkaluilla en siihen pysty.

Jarrut aika hyvässä kunnossa ja aika hyvä jarrutusteho. Taakse saattaa kuitenkin joutua vaihtamaan vannejarrujen jarrupalat syksyllä tai viimeistään ensi keväänä. Ei ole iso juttu, siihen pystyy melkein kuka tahansa. Ei paljoa maksa.

Satula näyttää kuin uudelta, elikä hyvässä kunnossa. Pyörän tarakka muuten hyvässä kunnossa, mutta hitusen ruostunut.

Runko hyvässä kunnossa. Runkoon laitettu pulloteline kiinni teipillä ja nippusiteillä, koska erillistä pullotelinepaikkaa ei ole. Renkaiden keskiössä ruostetta, mutta ei mitään vakavaa.

Pyörä on ollut käytössä noin kuukauden itsellä. Pyörän tarkka ikä ei ole tiedossa, mutta ei tämä koskaan ole ollut kovassa käytössä. Vain kaksi omistajaa tainnut olla yhteensä.

Pyörä ei ole pöllitty ja mukaan tulee sen vanha lukko, joka on sisältä käsin ruostunut oudosti. Toimiva kuitenkin, mutta suosittelisin tilalle parempaa.

Tästä hyvä ja luotettava pyörä uuteen kotiin! Nopeimmalle.