KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (157)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

UUTUUS Reolink Keen Ranger PT
  • UUTUUS Reolink Keen Ranger PT
  • UUTUUS Reolink Keen Ranger PT
399 €

UUTUUS Reolink Keen Ranger PT

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 heinäkuuta 13:31
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
UUTUUS! ReolinkKeen Ranger PT on tehty metsästäjille, jotka haluavat nähdä enemmän!

Tämä riistakamera on langaton 4G-yhteydellä, joka kääntyy 360 astetta ja kuvaa 2K (2560x1440px) resoluutiolla. Suosittelemme tätä mallia peuraruokinnoilla ja muille hyvin vilkkaille ruokintapaikoille, erittäin hyvä myös villisika ruokinnoille seuraamaan eri laumojen käyntejä. Riistakameralla saat hyvin käsityksen alueesi eläin kannoista.
Live-syöte:
Lataa Reolink App ja katso, mitä kamerasi näkee live-syötteessä.

Merkitse sijainti kartalle:
Sovelluksessa voit merkitä paikkoja, joihin olet asettanut Keen-kameran, tai merkitä paikkoja, joissa tietty eläin ylittää.
Yönäkö:
Tässä metsäkamerassa on IR LED -valo, joka varmistaa mustavalkoisen kuvan yöllä. Eläimet eivät näe tätä IR-valoa, joten he eivät tiedä, että kamera on siellä, eikä se häiritse niitä.

Välitön tallennus:
Keen Cameralla on 0,5 sekunnin reaktioaika, mikä tarkoittaa, että se alkaa automaattisesti tallentaa 0,5 sekunnin kuluttua ja lähettää sinulle ilmoituksen, että jotain on.

Helppo lataus:
Kiinnitä kamera minne haluat ja unohda se! Aurinkokennon ja akun ansiosta sinun ei tarvitse muistaa sen lataamista tai paristojen vaihtoa.
Älykäs kamera:
Kamera tunnistaa kaksi eri kohdetta - ihmisen ja eläimen. Jos kamera havaitsee yhden niistä, se lähettää sovellukseen viestin, että se on havainnut ihmisen tai eläimen.

Kaksisuuntainen viestintä:
Keen Camerassa on sisäänrakennettu mikrofoni. ja kaiuttimet, joiden avulla voit kommunikoida molempiin suuntiin.
Kestävyys:
Tämä villieläinkamera on tarkoitettu pidettäväksi luonnossa jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että se kestää ankarat olosuhteet.