Grista
Torin käyttäjä heinäkuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (8)
Pirkanmaa
Tampere, Hervanta
Näyttävä cameron matto(pesty juuri)
  • Näyttävä cameron matto(pesty juuri)
  • Näyttävä cameron matto(pesty juuri)
  • Näyttävä cameron matto(pesty juuri)
60€ 70€

Näyttävä cameron matto(pesty juuri)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 tammikuuta 21:28
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Myydään juuri pesty cameron matto. se on mukavan pehmeä ja joustava nukkamatto. Se sopii olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.Cameronin pitkä nukka on polypropeenia. Pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin.
Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.
Ovh 148e
Tarjouksia otetaan vastaan.
Hinta 70e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja