BoConcept Lugano-seinäkaappi, ovh. 1197,-
  • BoConcept Lugano-seinäkaappi, ovh. 1197,-
  • BoConcept Lugano-seinäkaappi, ovh. 1197,-
  • Kartta
850 €

BoConcept Lugano-seinäkaappi, ovh. 1197,-

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 elokuuta 13:14
Parhaat design-löydöt

Tee löytöjä edulliseen hintaan Vepsäläisen uudessa kauppapaikassa Torissa.

Tutustu tuotteisiin
BoConceptin moderni Lugano-seinäkaappikokonaisuus, koostuu kolmesta erillisestä kaapista. Kaksi valkoiseksi maalattua kaappia, yksi lämpimän harmaa avoelementti. Kaappien mitat: korkeus 154 cm, leveys 38 cm, syvyys 33 cm. Avohyllyn mitat: korkeus 154 cm, leveys 26 cm ja syvyys 26 cm. Kaikkiin kolmeen kaappiin tulee mukana omat kiinnityshelat ja ne voidaan asentaa vaikkapa erilleen toisistaan. Siisti myymälän mallikappale, ovh. 1197,-.

Hankintoja helpottaa Nousukausirahoitus, jolla maksat ostoksesi tasaerissä jopa 60 kuukauden aikana ilman kuluja ja korkoja.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Tuote on nähtävissä ja noudettavissa ilmoittavassa myymälässä, ja voimme toimittaa tuotteen myös sinua lähimpään Vepsäläisen myymälään veloituksetta. Voit myös tilata kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Suomeen (vain 25€ Manner-Suomessa).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.