KAUPPA
L. Salkari Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (224)

Ylätori 2 B, Rewell Center 2. krs
65100 Vaasa
Koti ja asuminen, Asusteet ja kellot
http://salkari.fi

Garmin MARQ Aviator älykello
  • Garmin MARQ Aviator älykello
  • Garmin MARQ Aviator älykello
  • Garmin MARQ Aviator älykello
  • Garmin MARQ Aviator älykello
  • Garmin MARQ Aviator älykello
  • Garmin MARQ Aviator älykello
2 050 €

Garmin MARQ Aviator älykello

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 lokakuuta 10:48
Lisätiedot
Mahtava Garmin MARQ Aviator -älykello kahdella rannekkeella ja todella kattavilla ominaisuuksilla. Garmin MARQ -kellot ovat huippuluokan älykelloja, joihin kulminoituu Garminin vuosikymmenten kokemus.

Tämä Garminin lippulaivamallistoon kuuluva edistyksellinen älykello on lentäjien ja ilmailun harrastajien paras ystävä ja korvaamaton apuri, jonka nerokkaat toiminnot kuten maailmanlaajuinen ilmailutietokanta, hätätilannenavigointi sekä yksityiskohtainen NEXRAD-säätutka varmistavat, että olet aina ajan tasalla missä tahansa liikutkin.

Tämän älykellon kestävä ja kevyt titaanirunko on leveydeltään 46 mm ja paksuudeltaan 14,7 mm. Kellon kehällä on hieno musta keraaminen bezel-rengas 24 tunnin GMT-merkinnöillä. Painoa kellolla on 144 grammaa.

Kellossa on tyylikäs 22 mm leveä metalliranneke, joka on valmistettu kevyestä ja kestävästä titaanista.

Tässä Garmin MARQ -älykellossa on pyöreä värinäyttö, joka on halkaisijaltaan 30,4 mm ja resoluutioltaan 240 x 240 pikseliä. Transflektiivinen MIP-näyttö pysyy luettavana jopa auringonpaisteessa. Näyttöä suojaa kaareva safiirilasi.

Kellossa on 32 Gt sisäinen tallennustila, johon voi tallentaa esimerkiksi musiikkia ja sovelluksia.

Kellon akunkesto on vaikuttava. Se kestää älykellotilassa jopa 12 päivää. GPS-tilassa akku kestää enintään 28 tuntia, GPS ja musiikki -tilassa enintään 9 tuntia ja UltraTrac-tilassa enintään 48 tuntia.

Tämän ylellisen urheilukellon huikeisiin ominaisuuksiin sisältyy valtava määrä erilaisia toimintoja kuten erilaiset kellotoiminnot, anturit, älyominaisuudet, turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet, ilmailutoiminnot, aktiivisuuden seurantaominaisuudet, kuntosali- ja kuntoiluominaisuudet, harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet, sykeominaisuudet, juoksuominaisuudet, golfominaisuudet, ulkoilu- ja virkistysominaisuudet, pyöräilyominaisuudet sekä uintiominaisuudet.

Katso tarkemmat tiedot sekä muut Garmin-kellot verkkokaupastamme.


www.salkari.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja