Interface Beat-nojatuoli, ovh. 1500
  • Interface Beat-nojatuoli, ovh. 1500
  • Interface Beat-nojatuoli, ovh. 1500
620€ 1 090€

Interface Beat-nojatuoli, ovh. 1500

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 tammikuuta 11:57
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin
Lisätiedot
Interfacen kepeä Beat-nojatuoli samettikankaalla verhoiltuna. Höyhentäyte. Leveys 87 cm, syvyys 85 cm ja korkeus 78 cm. Kangas Julius 076 Lark, jalka tammipetsattua saarnea. Siisti myymälän mallikappale. Ovh. 1500¤.
Hankintoja helpottaa Nousukausirahoitus, jolla maksat ostoksesi tasaerissä jopa 60 kuukauden aikana ilman kuluja ja korkoja.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajan asunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.