Ronni. S
Torin käyttäjä heinäkuusta 2015
Pohjanmaa
Kruunupyy, Teerijärvi
Kahvila-ravintola
  • Kahvila-ravintola
  • Kahvila-ravintola
  • Kahvila-ravintola
  • Kahvila-ravintola
  • Kahvila-ravintola
  • Kahvila-ravintola
255 000 €

Kahvila-ravintola

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 huhtikuuta 19:50
Lisätiedot
Nyt tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus monipuoliseen yrittäjyyteen ammattiyrittäjälle, yrittäjäpariskunnalle tai vaikka useamman yrittäjän / ammattiosaajan tiimille.

Kauniilla paikalla järven rannalla sijaitseva ja upean luonnon ympäröimä hirsitalokiinteistö tarjoaa upeita mahdollisuuksia esim. ravintola-, matkailu-, juhlapalvelu- tai vaikkapa hyvinvointialan yrittäjille. Kiinteistö sijaitsee 13-tien varrella noin 30 km etäisyydellä Kokkolasta.

Hirsitalossa on kaikkiaan noin 350 m2 ja tiloja on mahdollista muokata ja hyödyntää myös asuinkäyttöön.

Kiinteistössä on toiminut aiemmin pitkät perinteet omaava kahvila-ravintola ja juhlapalvelu. Yritystoiminta / kiinteistö myydään omistajan jäädessä eläkkeelle. 

Kiinteistö on hyvässä kunnossa. Keittiötiloissa kylmiöt on uusittu vuonna 2017. Kiinteistössä on turvallinen ja huoleton kalliolämpö.

Ympäröivä luonto ja hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat myös täysin uuden palvelutarjoaman kehittämisen. Ravintola-, matkailu- ja elämysalan yrittäjätiimi voisi luoda kiinteistöön täysin uuden, toisiaan täydentävän palvelukokonaisuuden.

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen!

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi:
Margareta (suomeksi ja ruotsiksi), Puh. 040 778 0032

Lisää kuvia linkistä

https://www.yritysporssi.fi/kruunupyy-pohjanmaa-lansi-suomi-finland/myytavat/yritykset/ravintola-ala/kahvila/myydaan-tai-vuokrataan-kahvila-ravintola-13-tien-varrella-102892