Merja Pakkanen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjanmaa
Vaasa, Huutoniemi
1 200€ 1 300€

Kalevala Lilja -riipus, kultaa

Myydään. Ilmoittaja: Merja Pakkanen Ilmoitus jätetty 8 joulukuuta 12:28.
Kalevala Lilja -riipus, kultaa
  • Kalevala Lilja -riipus, kultaa
  • Kartta
Osasto: Kellot ja korut
Sijainti: Pohjanmaa - Vaasa, Huutoniemi
Hinta: 1 200€ 1 300€
Aivan upea Kalevala Lilja-riipus, kultaa. Todella kaunis ja näyttävä koru, jonka halkaisija on noin 38 mm. Riipusta voi käyttää myös rintaneulana. Ketjun pituus 45 cm. Erittäin hyväkuntoinen koru, kuin uusi.

Riipus ei ole enää tuotannossa oleva koru ja muutenkin se on kultaisena varsinainen harvinaisuus. Ketju on edelleen tuotannossa ja myynnissä (pelkälle tälle ketjulle ovh 1150 e, http://www.kalevalakoru.fi/fi/kordelliketju).

Hintaan kuuluu sekä riipus että ketju. Pelkän ketjun myynnistä voidaan myös neuvotella, mutta riipusta en myy erikseen (paitsi jos saan ketjun kaupaksi ensin).

Leimat: Riipuksessa 585, kk, sydän. Ketjussa 585, kk. Vuosileimoista en saa selvää, mutta ajoittunee vuosien 2006-2007 hujakoille.

Myynnissä myös muualla.

Nouto Vaasasta tai postitus. Maksuvaihtoehdot postitustapauksessa: 1) Korun maksu etukäteen tililleni, jolloin minä maksan lähetyskulut postivakuutettuna lähetyksenä tai 2) Korun lähetys postiennakolla postivakuutettuna lähetyksenä, tällöin vastaanottajalle postikulut, jotka maksetaan etukäteen tililleni.

Huom! Minulla on myynnissä myös saman sarjan korvakorut.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen