KAUPPA
Karttaplotteri/kaikuluotain raymarine element 9 hv
  • Karttaplotteri/kaikuluotain raymarine element 9 hv
  • Karttaplotteri/kaikuluotain raymarine element 9 hv
  • Karttaplotteri/kaikuluotain raymarine element 9 hv
910 €

Karttaplotteri/kaikuluotain raymarine element 9 hv

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 kesäkuuta 14:33
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Raymarine HV-100 HyperVision peräpeilianturilla varustettuna. Huipputehokkaan Raymarine Element sarjan karttaplotteri/kaikuluotainten avulla löydät kalat sekä parhaat kalapaikat! Jopa 1200 kHz (HV-mallit) kaikutaajuuden avulla saat nyt entistä tarkempaa kaikukuvaa sekä uuden RealBathy ominaisuudella voit luodata omat syvyyskarttasi tyhjälle muistikortille. Voit käyttää myös Navionics sekä C-Map 4D karttakortteja, Element toimiikin myös erinomaisena karttaplotterina jos et tarvitse kaikuluotainta!

Kalasta fiksummin - Vesilinjan ylä- ja alapuolella
Tieto on voimaa ja Element CHIRP kaikuluotain/GPS-sarja Raymarinelta antaa käteesi valttikortit kalojen löytämiseen ja pyydystämiseen. Terävimmät vedenalaiset näkymät tarjoava Element-sarjan HyperVision 1,2 megahertsin (vain HV mallit) kaikuluotainteknologia parantaa DownVision-, SideVision- ja RealVision 3D -kuvantamistarkkuuden aivan uudelle tasolle niin, että erotat rakenteet, kasvillisuuden ja kalat uskomattomalla selkeydellä. Näppäimistön avulla voit käyttää laitetta hanskat kädessä tai kovemmassa merenkäynnissä ja nopea neliydin prosessorin avulla käyttö on myös vaivatonta!

Raymarine LightHouse kartat
Ota lähistön vesistöt haltuusi LightHouse-kartoilla. Tutustu visuaalisesti erinomaisiin ja äärimmäisen selkeisiin mukautettaviin karttoihin, joissa on sävytettyjä syvyyskäyriä ja yksityiskohtaisia kiinnostuksen kohteita, joita vain Raymarine voi tarjota. LightHouse-kartat paljastavat kaikki yksityiskohdat, ja voit tutustua alueeseen rajoituksetta. LightHouse-kartat ovat yhteensopivia Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL ja Raymarine Element -näyttöjen kanssa.