KAUPPA
Kattoremontti Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

04630
Liiketoiminta ja työpaikat, Rakennuspalvelut
https://kattoremontti.pro/

Kattoremontti Vaasa
  • Kattoremontti Vaasa

Kattoremontti Vaasa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 kesäkuuta 16:06
Kunto: -
Lisätiedot
Jos kodin, kesämökin tai piharakennuksen katto on tullut tiensä päähän, saisiko olla kattoremontti alan konkareilta? Käänny meidän prolaisten puoleen!

Kauttamme saat kattoremontin hulppeana avaimet käteen-palveluna. Räätälöimme kaikenkattavan palvelukokonaisuuden saumalleen kohteesi tarpeiden ja omien toiveidesi mukaan. Kattoremonttipakettimme sisältää niin työt, materiaalin kuin kaiken tarvittavan kaluston.

Huolellisen suunnittelun jälkeen starttaamme urakan ripeästi sovitulla ajanhetkellä. Pystytämme työmaan ja puramme vanhan katon pois. Luonnollisesti teemme myös tarvittavat korjaustyöt yläpohjan puolella, ja samalla voidaan lisätä vaikka eristystäkin.

Purku- ja korjaustöiden jälkeen alkaa se odotetuin työvaihe uuden katon asennus. Uusi katto voi olla yhtä hyvin niin peltiä, tiiltä kuin huopaakin. Riveistämme löytyvät pätevyytensä osoittaneet asiantuntijat kaikille kattomateriaaleille ja -tyypeille!

Komean kokonaisuuden viimeistelemme kattotuotteilla. Sadevesijärjestelmän ohella asennamme uuden katon kruununjalokiviksi niin kattoturvatuotteet, piipunhatun, pieneläinesteet kuin aurinkopaneelit ja kattoikkunatkin.

Moniosaavalla tiimillämme on taustallaan pitkä kokemus, ja teemme kaikki työt luotettavasti sekä ammattiylpeydellä. Asiakastyytyväisyytemme on kärkiluokkaa.

Remontin päätteeksi siistimme paikat ja viemme purku- ja rakennusjätteet pois mennessämme. Mistään et joudu huolehtimaan itse.

Kattoremontti voidaan toteuttaa joko kokonaisena tai osittaisena. Osittainen kattoremontti on erittäin kustannustehokas ratkaisu, mikäli kokonaisvaltainen kattoremontti ei ole tarpeen. Kattoammattilaisemme tutkivat aina jokaisen kohteen erikseen ehdottaakseen parasta remonttiratkaisua.

Entä lasku? Mitä kattoremontin hintaan tulee, se selviää kysymällä. Laskemme hinnat kohdekohtaisesti, jotta voimme varmistaa tarjouksemme kilpailukykyisyyden. Jos olet teettämässä kattotyötä ammattilaisillamme omakotitaloosi tai vapaa-ajan asunnollesi, muista oikeutesi kotitalousvähennykseen.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Voit kääntyä kattoammattilaistemme puoleen kaikissa kattoasioissa niin Vaasassa kuin Vaasan lähialueilla, Koivulahdessa, Ylimarkussa, Närpiössä, Isossakyrössä ja muualla Pohjanmaalla.