Sanna
Pohjanmaa
Vaasa, Gerby | Kartta
Kaikki kuvat
  • Kaikki kuvat
  • Kartta
2 500 €

Koulusatula Aiver Sport Luxe

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 joulukuuta 18:19
Lisätiedot
myydään Aiver Sport Luxe-merkkinen koulusatula. Kuin uusi ja ostettu viime helmikuussa suoraan tehtaalta. Takuut on vielä voimassa. Satula sopii suoraan selkään, ns. valmiille hevoselle. Paneelien pituus on 42cm. Runkoa pystyy helposti muuttamaan kapeasta leveäksi ja säätötyökalulaatikko tulee mukaan. Ollut käytössä omalla hevosella, mutta käynyt epäsopivaksi selän muututtua.

Ohessa tekstiä mitä sanotaan Aiver Sportin omilla sivuilla:

Aiver Luxe satulassa kohtaa innovatiivinen suunnittelu ja huippulaatu. Satulan suunnittelussa on panostettu istuimen muotoiluun ja uudenlaiseen runkomekanismiin jonka avulla voit säätää satulan leveyden kapeasta XX-leveäksi kirjaimellisesti yhdeltä istumalta.

2018 valmistettuissa satuloissa on käytetty parhainta Englantilaista vasikannahkaa joka tarjoaa istunnalle loistavan grip pidon.

Aiver Luxe on ihanteellinen satula ratsastajalle. Kun hevosen liike on lennokasta, eteenpäin pyrkivää ja askeleissa selkeä jousto, moni ratsastaja kokee tämän vaikeaksi istua ja alkaa huomaamatta istua liikettä vastaan. Satulan suunnittelussa on panostettu istuimen muotoiluun, jotta ratsastajan on helpompi pysyä liikkeen mukana eikä istunta ja tuntuma hevoseen kärsi. Satula on erinomainen valinta ratsastajalle joka tarvitsee itsevarmuutta ratsastukseen. Erityinen istuimen muotoilu vakauttaa paremmin istuinluita ja näin ollen keskivartalontuki paranee ja ratsastajan ei-toivotut liikkeet vähenevät. Aiver Luxe satulaa voimme myös suositella ratsastajille joilla on selän kanssa ongelmia. Kahdessa kerroksessa olevat paneelit vähentävät alaselkään kohdistuvaa tärähtelyä ja iskua.

Aiver Luxen yksityiskohdat:

Satulan mekanismi on ainutlaatuinen ja sen avulla rungonleveyden voi säätää kapeasta xx-leveäksi. Erityisen runkomekanismin avulla satulan voi säätää kullekkin hevoselle sopivkasi kirjaimellisesti yhdeltä istumalta, jolloin käyttäjä säästyy hankalilta etukaarien vaihdoilta tai satulan lähettämiseltä tehtaalle.