KAUPPA
Kattotyöt Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Liiketoiminta ja työpaikat, Rakennuspalvelut
https://kattotyot.pro/

Laadukkaat kattotyöt Vaasassa
  • Laadukkaat kattotyöt Vaasassa

Laadukkaat kattotyöt Vaasassa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 kesäkuuta 17:50
Kunto: -
Lisätiedot
Tarvitaanko osoitteessasi timantinkovaa katto-osaamista? Tilaa kattotyöt meiltä! Älä epäröi kääntyä meidän prolaisten puoleen yhdessäkään kattoa tai sadevesijärjestelmää koskevassa huolenaiheessa, sillä kaikki kattotyöt hoituvat kauttamme pitkällä kokemuksella ja kiistattoman korkein arvosanoin.
Meiltä saat:

- Huollot vesikourujen puhdistuksesta koko katon kausihuoltoon, pinnoitukseen ja maalaukseen, kasvustonpoistoihin ja lumenpudotuksiin.
- Korjaustyöt sadevesijärjestelmän ruostekorjauksista katon paikkaukseen ja kosteusvauriokorjauksiin.
- Kattoremontit kaikille pelti-, tiili- ja huopakatoille avaimet käteen-pakettina myös osittaiset kattoremontit.
- Uuden katon ja sadevesijärjestelmän asennustyöt laadukkaasti takuutyönä.

Riveistämme löytyvät asiantuntijat kaikille pelti-, tiili- ja huopakatoille. Kun otat yhteyttä, lähetämme taitavan tiimimme arvioimaan sopivat toimenpiteet kattosi lääkitsemiseksi. Sekä katon tarpeet että omat toiveesi tulevat kuulluksi.

Toimenpidesuosituksemme tähtäävät kattosi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mutta turhia töitä emme tuputa. Periaatteenamme on ensin huoltaa, sitten korjata ja vasta viimeiseksi remontoida. Näin säästyy sekä aikaa, rahaa että luontoa.

Kauttamme saat kokeneet ja kouluttautuneet ammattilaiset kaikkiin kohteisiin omakotitaloista kerrostaloihin. Meiltä voit kuitenkin tilata piharakennustenkin kattotyöt, sillä mielestämme jokainen katettu rakennus ja rakennelma ansaitsee Pro-tason palvelua.

Meiltä tilaamiisi katon huolto- ja korjaustöihin saat kaupan päälle katon yleistarkastuksen. Tarkastuksessa voi käydä ilmi monia salakavalia vikoja. Kun pyydät meiltä samalla hyvän tarjouksen ongelmakohtien vaatimista toimenpiteistä, hoituvat katon ja sadevesijärjestelmän vaivat pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman helposti ja edullisesti.

Pitkän kokemuksen ansiosta tiimimme tekee työnsä poikkeuksellisen kustannustehokkaasti. Muista, että työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen!

Joko olisi aika ottaa katemestareihimme yhteyttä? Mitä pikemmin toimit, sitä nopeammin saamme kattosi taas huippukuntoon.

Me prolaiset olemme käytettävissäsi Vaasassa ja Vaasan lähialueilla, Koivulahdessa, Ylimarkussa, Närpiössä, Isossakyrössä sekä muualla Pohjanmaalla.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla