KAUPPA
Kattohuolto Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

04630
Liiketoiminta ja työpaikat, Rakennuspalvelut
https://kattohuolto.pro/

Lumenpudotus Vaasa
  • Lumenpudotus Vaasa

Lumenpudotus Vaasa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 kesäkuuta 23:48
Kunto: -
Lisätiedot
Kasvoiko katon lumikuorma turhan suureksi? Räystäät pullistelevat ja lumi uhkaa tipahtaa omaisuuden päälle tai ohikulkijoiden niskaan? Lumi on arvaamaton elementti ja voi aiheuttaa suuriakin vahinkoja jo pelkästään painollaan, mutta erityisesti lähtiessä hallitsemattomasti liikkeelle. Kattotuotteet joutuvat koville ja ei ole lainkaan harvinainen näky, että lumi on napannut katolta mukaansa lumiesteitä tai vesikouruja. Lumikuorman kasvaessa lumenpaine taas voi puristaa vettä tiiviimmistäkin katon saumoista ja aukoista katteen alle, jolloin riski kosteusvaurioille kasvaa.

Meiltä saat lumenpudotukset kattoystävällisesti, turvallisesti, nopeasti sekä kilpailukykyiseen hintaan. Emme sohi lumentyöntimillä tai vahingoita kattoa, vaan kokeneet lumenpudottajamme kohtelevat kattoasi kunnioittavasti ja pian on huopakatto, peltikatto tai tiilikatto taas lumeton.

Poistamme lumet mm. omakotitalojen, rivitalojen, toimistorakennusten, kerrostalojen, maneesien, kuplahallien sekä piharakennusten, kuten autotallien ja varastojen katoilta. Meiltä löytyy osaaminen, ammattilaiset ja välineistö vaativiinkin kohteisiin.

Lumenpudotukset toteutetaan ehdottoman tarkkaa turvallisuutta noudattaen. Suojelemme omia työntekijöitämme sekä rakennuksen ympäristöä. Varmistamme ettei mitään ole jäämässä pudotettavan lumikuorman alle. Tarvittaessa eristämme lumenpudotusalueen puomein ja varoituskyltein sekä laitamme valvojat ohjaamaan rakennuksen ohi menevää liikennettä.

Lumenpudotusten lisäksi poistamme jääpuikot sekä sulatamme jäätyneet rännit ja kattojäät tehokkaasti vesihöyryllä. Jääpuikot sekä kattojäät ovat vaarallisia pudotessaan ja tulisi asukkaiden sekä omaisuuden turvaamiseksi poistaa. Jäätyneet rännit taas saavat sulamisvedet valumaan vääriin paikkoihin, kuten rakennuksen seinille. Ota yhteyttä myös, mikäli haluat sulanapitokaapelit asennettuna vesikouruihin.

Asennamme laadukkaat lumiesteet ja korjaamme lumen aiheuttamat kattovauriot. Olemme katon korjaukset kokeneita konkareita, joten jos kattolumi kiskaisee kattotuotteita irti tai tipauttaa rännit mennessään, voit kääntyä luotettavan kattofirmamme puoleen.

Palvelemme kaikissa talven kattohuoltotarpeissa Vaasassa ja Vaasan lähialueilla, Koivulahdessa, Ylimarkussa, Närpiössä, Isossakyrössä sekä muualla Pohjanmaalla.