Muurame MakroMup-seinähylly, ovh. 801,-
  • Muurame MakroMup-seinähylly, ovh. 801,-
  • Muurame MakroMup-seinähylly, ovh. 801,-
  • Muurame MakroMup-seinähylly, ovh. 801,-
640 €

Muurame MakroMup-seinähylly, ovh. 801,-

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 tammikuuta 11:57
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin
Lisätiedot
Muuramen MakroMup-seinähylly tammen värisenä. Koostuu kolmesta erillisestä 78 cm leveästä elementistä. Kokonaisleveys 234 cm, syvyys 39 cm ja korkeus 28 cm. Sisältää seinäänkiinnityshelat, ruuvit ja proput asiakas hankkii itse seinämateriaalin mukaan. Elementteihin tilattavissa erikseen klaffiovet ja hyllyt. Siisti myymälän mallikappale, yhdessä elementissä pieni jälki, kts. kuva. Ovh. 801,-
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajan asunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.