KAUPPA
Rännien puhdistus Vaasassa
  • Rännien puhdistus Vaasassa

Rännien puhdistus Vaasassa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 kesäkuuta 18:41
Kunto: -
Lisätiedot
Rännien puhdistus on kriittistä sadevesijärjestelmän toiminnan ja terveyden kannalta. Askare kannattaa tehdä tunnollisesti joka kevät ja syksy, sillä säännöllisesti tehtynä se voi säästää pitkässä juoksussa sievoisesti rahaa.

Kun rännien puhdistus on jälleen ajankohtaista, ota yhteyttä meihin prolaisiin. Yrityksemme Rännienpuhdistus Pro tekee rännien ja vesikourujen puhdistustyöt pitkällä kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Kourugurumme ovat niittäneet hyvää mainetta jo vuosien ajan.

Meiltä tilaat rännien puhdistustyöt kätevästi kohteeseen kuin kohteeseen, olipa kyseessä sitten omakotitalo, paritalo, piharakennus, kesämökki tai vaikka kerrostalo. Nostokorilla hurautamme hetkessä jopa sataan metriin!

Puhdistamme ammattitaitoisesti kaikki vesikourut teräksisistä alumiinisiin ja muovisiin. Lupaamme ensiluokkaisen puhdistustuloksen kouruja vaurioittamatta.

Kaiken kukkuraksi saat meiltä kaupan päälle koko sadevesijärjestelmän yleistarkastuksen, samalla vilkaisemme räystästä muutenkin. Jos tarkastuksessa tulee ilmi jotain hälyttävää, voimme antaa samalla tarjouksen muistakin räystäällä tarvittavista toimenpiteistä.

Vesikourujen puhdistus on vain pieni osa sadevesijärjestelmän kunnossapitoa, ja esimerkiksi sadevesijärjestelmän maalaus, otsalautojen maalaus tai vaihto tai rännien paikkaus voi olla joskus tarpeen. Meiltä löytyvät osaavat kädet kaikkiin sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustöihin!

Tarvittaessa saat meiltä myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustyöt. Avaamme tiukatkin tukokset tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Emme keksi yhtäkään hyvää syytä, miksi kannattaisi kääntyä muiden firmojen puoleen rännien puhdistuksessa, avauksessa tai muissa sadevesijärjestelmän huolto- tai korjaustöissä. Moni kotitalous, taloyhtiö ja yritys on kanssamme samaa mieltä, ja asiakastyytyväisyytemme onkin huipputasoa. Tarjouksemme ovat kilpailukykyisiä, ja työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Ota yhteyttä, niin kourugurumme kurvaavat pian putsaamaan rännit Sinunkin kohteessasi! Kauttamme järjestyvät myös monipuoliset kattotyöt, kuten katon kausipuhdistus ja sulatus. Palvelemme Vaasassa ja Vaasan lähialueilla, Koivulahdessa, Ylimarkussa, Närpiössä, Isossakyrössä sekä muualla Pohjanmaalla.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla