Vakuumipussi 15x45 tiheä ura 50kpl
  • Vakuumipussi 15x45 tiheä ura 50kpl
  • Vakuumipussi 15x45 tiheä ura 50kpl
13 €

Vakuumipussi 15x45 tiheä ura 50kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 maaliskuuta 21:08
Lisätiedot
Kestävästä 90 my paksuisesta nelinkertaisesta monikerrosmateriaalista (PA/PE) elintarvikekäyttöön valmistettu vakuumipussi, jonka sisäpuolella oleva tiheä kuviointi toimii ilmakanavana.Ilmakanavointi toisella puolella toisen puolen ollessa sileä. Pussit soveltuvat kaikkiin imeviin vakuumikoneisiin (Lava, Jolly, Foodmax, Atemi, Food Saver, OBH Nordica, Titanic, Tecla, jne.) Käyvät myös kammiokoneisiin mutta niihin löytyy myös edullisempia sileitä pusseja.

Tuotetiedot lyhyesti:

- laadukas vakuumipussi elintarvikekäyttöön
- paksuus 90 my (PA/PE 20/70)
- tiheä kuviointi (neste nousee vakumoinnin aikana hitaammin ja vakumointi on karkeaa pussia nopeampaa)
- kestää pakastamisen, mikroaaltouunin ja lämmittämisen +95 °C max ja 120 min +85
- ei käytetty pehmentimiä
- voidaan käyttää Sous Vide käytössä

Ilmakanavoidut vakuumipussit ovat 90 tai 160 my vahvoja nelinkertaisesta monikerrosmateriaalista (PA/PE) valmistettuja pusseja. Paksummat pussit soveltuvat vain laadukkaampiin vakuumikoneisiin, joissa saumausaikaa voi säätää riittävän pitkäksi. Pussin sisällä toisella puolella on micro rasteroidut ilmakanavat mitä kautta ilma poistuu pusseista imuvaiheen aikana. Micro rasteroinnin ansiosta nesteet nousevat pussista hitaammin vakumoinnin aikana ja vakumointi on nopeampaa kuin karkeita pusseja käytettäessä.

Laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia vakuumipusseja, vakuumirullia ja vakuumikoneita verkkokaupassamme erabussi.fi. Lue samalla myös vakumoinnin kuumimmat vinkit!

Erabussi.fi verkkokaupasta löydät paljon erilaisia tuotteita myös kalastukseen, metsästykseen, saaliin käsittelyyn, retkeilyyn ja muuhun eräilyyn liittyen. Käy kurkkaamassa!

https://www.erabussi.fi/