Vakuumirulla 28cm x 6m /2kpl karkea 90my
  • Vakuumirulla 28cm x 6m /2kpl karkea 90my
  • Kartta
16 €

Vakuumirulla 28cm x 6m /2kpl karkea 90my

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 maaliskuuta 15:41
Lisätiedot
Kestävästä 90 my paksuisesta nelinkertaisesta monikerrosmateriaalista (PA/PE) elintarvikekäyttöön valmistettu vakuumirulla, jonka sisäpuolella oleva karkea kuviointi toimii ilmakanavana.Ilmakanavointi toisella puolella toisen puolen ollessa sileä. Rullat soveltuvat kaikkiin imeviin vakuumikoneisiin (Lava, Jolly, Foodmax, Atemi, Food Saver,OBH Nordica, Titanic, Tecla, jne.

Tuotetiedot lyhyesti:
- laadukas vakuumirulla elintarvikekäyttöön
- paksuus 90 my PA/PE 20/70
- karkea kuviointi
- kestää pakastamisen, mikroaaltouunin ja lämmittämisen +95 °C max ja 120 min +85
- ei käytetty pehmentimiä
- voidaan käyttää Sous Vide käytössä

Ilmakanavoidut vakuumirullat ovat 90 tai 160 my vahvoja nelinkertaisesta monikerrosmateriaalista (PA/PE) valmistettuja. Paksummat rullat soveltuvat vain laadukkaampiin vakuumikoneisiin, joissa saumausaikaa voi säätää riittävän pitkäksi.Rullan sisällä toisella puolella on karkeat rasteroidut ilmakanavat mitä kautta ilma poistuu pusseista imuvaiheen aikana.

Laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia vakuumipusseja, vakuumirullia ja vakuumikoneita verkkokaupassamme erabussi.fi. Lue samalla myös vakumoinnin kuumimmat vinkit!

Erabussi.fi verkkokaupasta löydät paljon erilaisia tuotteita myös kalastukseen, metsästykseen, saaliin käsittelyyn, retkeilyyn ja muuhun eräilyyn liittyen. Käy kurkkaamassa!

https://www.erabussi.fi/