KAUPPA
Vesikourujen puhdistus Vaasa
  • Vesikourujen puhdistus Vaasa

Vesikourujen puhdistus Vaasa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 kesäkuuta 14:46
Kunto: -
Lisätiedot
Kokeneet kattoammattilaisemme puhdistavat vesikourut tehokkaasti sekä turvallisesti kaikilta katoilta. Tyhjennämme lehdistä ja muista roskista niin omakotitalojen, rivitalojen kesämökkien kuin muidenkin rakennusten vesikourut. Meiltä löytyy ammattitaito ja välineistö myös vaativampien kohteiden, kuten korkeiden kerrostalojen, liikekiinteistöjen ja hallien sadevesijärjestelmien puhdistukseen.

Vesikourut puhdistetaan käsityönä roskapusseihin, eli emme roskaa piha-aluettasi. Jätämme jälkeemme puhtaan lopputuloksen maasta kattoon. Hyvin tehty työ on käyntikorttimme. Meiltä saat palveluna myös vesikourujen ulkopintojen puhdistukset.

Kun sadevesikourut puhdistetaan, tarkistamme samalla myös sadevesijärjestelmän kunnon. Varmistamme, että rännit ovat kaikin puolin ehjät, kiinnikkeet kunnossa, saumat tiiviit ja vesikourut tukevasti kiinni rakennuksessa. Katsastamme myös rännien kaadot, jotta vesi pääsee esteettä syöksyputkiin ja sitä kautta pois kauemmaksi rakennukselta.

Talvella tulemme sulattamaan jäätyneet vesikourut sekä kattojäät vesihöyryllä ja tiputamme tarvittaessa jääpuikot räystäiltä. Vesihöyry on tehokas, kattoystävällinen sekä ekologinen tapa päästä eroon kattoa runtelevasta jäämassasta.

Jos vesikourut ovat korjaustarpeessa, saat meiltä huippuosaajat avuksesi. Mikäli korjaus ei enää tuota toivottua lopputulosta, asennamme kokonaan uudet ja laadukkaat sadevesijärjestelmät. Meiltä saat myös mm. vesikourujen maalaukset ja otsalautojen maalaukset sekä vaihdot.

Voit kääntyä kattoammattilaistemme puoleen kaikissa kattoasioissa niin Vaasassa kuin Vaasan lähialueilla, Koivulahdessa, Ylimarkussa, Närpiössä, Isossakyrössä ja muualla Pohjanmaalla.