KAUPPA
MotorGuide Xi3 GPS sähkökeulamoottori
  • MotorGuide Xi3 GPS sähkökeulamoottori
1 399 €

MotorGuide Xi3 GPS sähkökeulamoottori

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 syyskuuta 20:36
Kunto: Uusi
Lisätiedot
MotorGuide Xi3 GPS sähkökeulamoottori on käyttövalmis moottoripaketti edulliseen hintaan. Se on loistava apu veneessä, kun halutaan esimerkiksi keskittyä kalastukseen tietyssä kohdassa ja/tai edetä tiettyä reittiä pitkin. Keulakoneiden suosio jatkaa kasvuaan ja mikäpä onkaan helpompaa kuin hyvän kala-apajan kohdalla painaa kaukosäätimestä pysäytysnappia ja antaa koneen tehdä työ veneen paikallaan pitämiseen. Edes pieni tuuli tai virtaus ei haittaa. Ei enää kömpelöitä köysiankkurivirityksiä.

MotorGuide Xi3:ssa on langaton ominaisuus vakiona, joten kalliita lisävarusteita ei tarvita. Kädessä pidettävällä kauko-ohjaimella Xi3:a voidaan hallita veneessä mistä tahansa. SecureStep-järjestelmä tekee talteen- ja käyttöönotosta turvallista ja helppoa. Moottorin vapauttaminen lukitusta asennosta ja sen nostaminen talteenottoa varten edellyttää vain yhden vaiheen vapautusvivulla mukavasta seisoma-asennosta. Yksivaiheinen SecureStep tekee käyttöönotosta helppoa ja lukitsee moottorin varmasti paikalleen. Selkeästi näkyvät ja kuuluvat signaalit.

Pääset myös nauttimaan luokkansa hiljaisimmasta toiminnasta, joka on jopa 40 prosenttia hiljaisempi moneen muuhun malliin verrattuna. Xi3-malleissa on vakiona 3-lapainen Machete -potkuri ja Pinpoint GPS moduuli. LED-tilan ilmaisimilla voit valvoa neljää tärkeää moottorin toimintoa yhdellä silmäyksellä, kolme akun keston tasoa mukaan lukien.

Xi-sarjan akselit on valmistettu korkealaatuisesta komposiittimateriaalista, jolla on elinikäinen takuu. Alemmat yksiköt on suojattu kolmipäällysteisellä prosessilla korroosiolta suojaamista varten.

Suurilla vapautusvivuilla talteen- ja käyttöönotto voidaan tehdä seisoma-asennosta. Näkyvät ja kuuluvat merkit osoittavat, milloin moottori on lukittu talteenottoasentoon.

Työntövoima 55lbs / 24,95kg
Rikipituus 54" / 137cm
Langaton kauko-ohjain
Uudistettu entistä kevyempi nosto- ja laskumekanismi