KAUPPA
Lakeuden ALK-Rakennus Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (19)

60200 Seinäjoki
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.alkrakennussuunnittelu.fi

Rakennussuunnittelu ja piirustukset
  • Rakennussuunnittelu ja piirustukset
49 €

Rakennussuunnittelu ja piirustukset

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 marraskuuta 14:50
Kunto: -
Lisätiedot
Arkkitehti- ja Insinööritoimisto Lakeuden ALK-Rakennus Oy

Pientalosuunnittelu, rakennuslupapiirustukset, rakennuspiirustukset, rakennussuunnitelmat, rakennesuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, arkkitehtisuunnitelmat, pääsuunnittelija, pääpiirustukset, lupakuvat, rakennuslupakuvat, raksakuvat, raksalupakuvat, rakennusten suunnittelu, talosuunnittelu, rakennussuunnittelu ja Lisäpalveluna 3D Mallinnus/ Visualisointi/ Tilasuunnittelu edullisesti ja ammattitaidolla.

Etäpalvelu kattaa koko Suomen alueen. Piirustukset edullisesti ja ammattitaidolla!Toimintani kattaa aina pienrakennuksista (Rivitalot, paritalot, omakotitalot, lomamökit, saunamökit, hallit, autotallit, autokatokset, talousrakennukset, varastot, grillimajat ym.) puukerrostalojen suunnitteluun. Kilpailuetuinani on ystävällinen, asiantunteva, joustava ja yksilöllinen palvelu sekä kilpailukykyinen hinta. Hoidan myös rakennuslupavaiheessa tarvittavat energiatodistukset. Tarvittaessa teen esim. kiinteistön jätevesisuunnitelmia. Toimimme laajasti Koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan Teidän tarpeisiinne sopivista Suunnittelupalveluista.

Ota yhteyttä ma.-pe. klo. 10.00-20.00 puh. 0400 6838 06
Jos en ole tavoitettavissa, kun soitat, niin soitan sinulle takaisin myöhemmin. Ota yhteyttä sähköpostilla ari.latva-kokko(at)netikka.fi Ilmoitathan rakennuspaikkakuntasi.
Toimintani on asiakaslähtöistä ja asiakkaan tarpeet huomioivaa. Koulutukseni on laaja ja monipuolinen rakennusalan koulutus. Olen rakentanut useita taloja ja suunnitellut lukuisia kohteita.

Etäpalvelu koko Suomessa: Rovaniemi, Oulu, Tornio, Kajaani, Kokkola, Vaasa, Mustasaari, Seinäjoki, Laihia, Lapua, Kauhava, Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki, Alavus, Kuortane, Ähtäri, Virrat, Pietarsaari, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Jyväskylä, Tampere, Pori, Rauma, Turku, Hyvinkää, Lappeenranta, Mikkeli, Kotka, Kouvola, Lohja, Lahti, Porvoo, Savonlinna, Varkaus, Helsinki, Vantaa, Espoo, Riihimäki, Hämeenlinna, Valkeakoski, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi