145 000 €

4H+K+S Kokkomäentie 16, Joensuu 80140

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 22:25
Pinta-ala: 93 m² Huoneita: 4
Talotyyppi: Rivitalo Rakennusvuosi: 1990
Maakunta: Pohjois-Karjala Alue: Noljakka
Kunta: Joensuu Osoite: Kokkomäentie 16 a 4
Lisätiedot
Asunto on hyvin hoidetussa taloyhtiössä erittäin rauhallisella paikalla päättyvän kadun päässä. Asunto on valoisa ja avara, ja oma suojaisa aidattu piha on turvallinen oleskelulle myös lasten ja koirien kanssa. Taloyhtiöllä on iso nurmettu piha-alue, yhteinen leikkialue lapsille on tämän asunnon kohdalla. Asuntoon kuuluu kaksi kylmää varastoa sisäänkäynnin yhteydessä sekä autokatospaikka. Taloyhtiöllä on yhteinen pyykinkuivaushuone. Taloyhtiössä on pääosin omistusasuntoja.

Ulkoilumahdollisuuksiakin löytyy runsaasti kuten valaistu kuntorata, jossa on talvella ladut (Kolille saakka), kulkee aivan pihapiirin vierestä. Lähimetsässä kulkee myös vanhoja juoksuhautoja, jotka ovat lapsille kivoja leikkipaikkoja. Noljakan koululla on palloilualueita ja talvella jäädytetty luistelukenttä. Asunnolta on lyhyt kävelymatka myös Aavarannan uima- ja venerannalle. Lähellä on mukavia luontoalueita retkeilyyn ja koirapuisto. Joensuun torille pääsee turvallisesti kävely/pyöräilyväyliä pitkin (n.3,5km).

KIINNOSTUITKO?

Tätä kohdetta myy yksityinen myyjä.

Varaa näyttö tai kysy lisätietoja kohteesta myyjältä Dixun sivuilta kohdasta Lähetä viesti myyjälle. Hae kätevästi myös asuntolaina Nordeasta, Hae asuntolainaa -kohdasta ja tee rohkeasti ostotarjous sähköisesti, tunnistautumalla omilla pankkitunnuksillasi.

Dixu - Kaikki asumiseen yhdestä paikasta.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja