Olli Soikkeli
Torin käyttäjä elokuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Joensuu Keskus | Kartta
Ford ranger super cap limited TDCi 4x4
12 900€ 15 400€

Ford ranger super cap limited TDCi 4x4

Vuosimalli: 2007 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 218 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 23 syyskuuta 17:57
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Tästä jollekkin hyvä lava-auto töihin ja harrastuksiin. Auto on ikäisekseen hyvässä kunnossa, kaikki pellit ovat suorat ja maalipinta hyvässä kunnossa. Autoon on vaihdettu vasta kaksoismassavauhtipyörä, kytkin, jakopäänhihna, vesipumppu ja viimeisimpänä nyt elokuussa jarrulevyt ja palat etupäähän. Eli kalliit tyyppiviat on korjattu, jotka näissä tulee 200tkm. vastaan. Mukaan kahdet renkaat. Talvirenkaina nokian Nordman nastarenkaat, joissa pintaa vielä 8mmja Kesärenkaina on Linglong merkkiset, joissa pintaa noin 50% jäljellä