hannu
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Espanja
Calle sauce
-

Fuengirola tasokas oh+2mh+k+2kph+iso terassipiha

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 73 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Fuengirola
Lisätiedot
Vuokrataan Torreblancassa alueen parhaasta taloyhtiöstä oh+k+2mh+2kph/wc+iso terassi. Suunta etelään uima-altaan tuntumassa. Autohallipaikka kerrosta alempana kaukosäädöllä, kulku hissillä tai portailla.

Loistava sijainti! Torreblancan juna-asemalle ja kauppaan n. 0,6km, rantabulevardille 0,9 km, Los Pacos n. 0,5 km. Yhtiö rakennettu v.2009, normaalia espanjalaista rakennustapaa vankemmin. Huippuhienosti hoidetut viher- ja allasalueet. Päivittäinen talonmies. Käytössä ilmainen kuntosali, ja vuokrattava sauna(koronavaraus) Yhtiössä hiljaisuus-sääntö klo 08-22, ja muutoinkin yhtiössä vaalitaan rauhaisaa ja normaalia asumista.

Huoneistossa täydellinen varustus mm. nopea 600 meganen kuitunetti Suomi-tv, Elisa-viihde) liinavaatteet, astiat, aspk, pyykinpesukone, keittimet, mikro jne. Toisessa kylppärissä suihkukaappi, toisessa amme. Ilmastointi/lämmitys kolmella sisäyksiköllä

Suuri aurinkoinen terassi 42 m2 vastaa pientä rivitalon pihaa. Terassilta suora käynti (n.10 m) allas-alueelle, joten omalta terassilta voi pulahtaa vaikka kahvin juonnin ja loikoilun välissä. Netti yltää terassille, joten esim. etätyöt ja päivälehden luku aamukahvin kanssa onnistuu netissä myös terassilla.

Vuokraukset voidaan räätälöidä kulloisenkin käyttäjän tarpeiden mukaan, jossa esim. kuukausivuokra sisältää kaikki kulut kuten kohtuullisen sähkön käytön, veden, netin ja esim. Elisa viihde palvelut. Kysypä tarjous tästä viihtyisästä asunnosta haluamallesi ajankohdalle. Lemmikit eivät ole sallittuja. Ei myöskään juhlia ja tapahtumia.

VUOKRAKYSELYIHIN parhaiten vastaukset suomalaisen puhelinnumeron tai sähköpostin kautta, jotka olisi hyvä olla jo tuossa torin lomakkeessa, lisäksi henkilöluku ja vuokra-aika toive.

VAPAAT AJAT KESÄLLÄ 2021 3.7.-29.7, SEKÄ 7.8.-29.8 VÄLISINÄ AIKOINA.
VUODEN 2022 ALKUVUOSI VAPAATA JA JOULU 2021

Perusviikkovuokra 580 /vk +loppusiivous 80 .
Pitkäaikaisvuokraus sopimuksen mukaan.

Loma-asunto rekisteröity VFT/MA 29406

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin