Iida Silvennoinen
Torin käyttäjä syyskuusta 2015
Pohjois-Karjala
Joensuu, Joensuu Keskus, Pohjoinen
Kaikki kuvat

Hakusessa yksiö

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 6 elokuuta 11:31
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pohjois-Karjala Alue: Joensuu Keskus, Pohjoinen
Kunta: Joensuu Osoite: -
Lisätiedot
Hei!
Olen 20-vuotias nuori Itä-Suomesta, ja etsin asuntoa Joensuusta. Ihmisenä olen rauhallinen ja aurinkoinen, ja vapaa-aikani vietän kuntosalilla tai ulkona urheillen. Olen aiemminkin asunut vuokralla, joten vuokranmaksu hoituu ajallaan, ja arvostan siistiä kotia, joten minulle asunnon vuokratessa säilyy se myös hyvässä kunnossa. Mukanani ei muuta lemmikkejä enkä tupakoi, sekä luottotietoni ovat kunnossa. Toivoisin asunnon olevan keskustassa tai lähellä keskustaa, sillä aikomukseni on hakea töitä pääsykokeiden valmistautumisen ja mahdollisten avoimen yliopiston kurssien ohelle. Koska en ole päässyt vielä yliopistoon, tulisi vuokrasopimus olla voimassa maksimissaan 31.7.2021 saakka tai olla toistaiseksi voimassa oleva, sillä haen kouluun Joensuun ulkopuolelle. Muuttamaan pääsisin 1.9 alkaen.

Kriteerejä asuntoon:
-Vuokra max. 560/kk
-pinta-ala min. 26m²
-max. 2.5km keskustaan
-pesukoneliitäntä
-plussaa tuo (lasitettu) parveke, astianpesukone/tila astianpesukoneelle, sekä toivoisin asunnon olevan rauhallisessa kerrostalossa ilman meluhaittoja!

Toivottavasti otat yhteyttä mikäli sinulla on tarjota minulle asuntoa!

Tv, Iida Silvennoinen
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja