Korhonen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (997)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Kanervala
Jonette Crowley: Soul Body Fusion
  • Jonette Crowley: Soul Body Fusion
  • Jonette Crowley: Soul Body Fusion
10 €

Jonette Crowley: Soul Body Fusion

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 helmikuuta 10:24
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Jonette Crowley: Soul Body Fusion
Alaotsikko: Sielun yhdentyminen - kehon eheytyminen
ISBN: 9789519864075
Kustantaja: Center for Creative Consciousness
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2012
Sivumäärä: 190
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Hyvä

Muuta: Kansissa lievää kulumaa; ensimmäisellä sivulla alareunassa liimattuna postikortti (tai vastaava), jolla peitetty vanha omistuskirjoitus.

"Sielusi on sinun yhteytesi universaalin lähteen voimaan ja rikkauteen. Kun keho ja sielu eivät ole linjassa, et voi olla se jumalainen ihminen, joka sinun kuuluisi olla.

Monet ovat ymmällä itsensä kanssa, kompuroivat elämässä eteenpäin ilman sielun viitoittamaa suuntaa, läsnäoloa ja sen tuomaa voimaa. Elämän varrella kokemamme traumat, loukkaukset, hyväksikäytöt ja pettymykset vievät sielun värähtelyä yhä kauemmaksi kehon värähtelystä. SoulBodyFusion® on yksinkertainen, helppo, turvallinen ja nopea prosessi, jonka voit tehdä itsellesi ja muille. Se linjaa kehon värähtelykentän solutasolla niin korkeaan värähtelyyn kuin se pystyy sillä hetkellä kantamaan. Muutokset ovat pysyviä ja jatkuvia.

Voitko kuvitella miltä tuntuisi elää joka päivä Sielu ja Keho täysin samalla taajuudella toistensa kanssa, aivan kuten niiden on tarkoituskin?"

Asiasanat: usko, henkinen, hengellinen, psyykkinen, psyyke, psykologia, tasapaino, persoona, sielu, tasapaino, keho, new age, rajatieto, okkultismi

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja