Viljami Varis
Torin käyttäjä joulukuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Kinnasniemi
49 000 €

Kesämökki niemessä Kinnasjärven rannalla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 heinäkuuta 18:20
Huoneita: 1 Pinta-ala: 40 m²
Lisätiedot
80-luvulla valmistuneet kesämökki ja erillinen rantasauna. Kokonaisuus käsittää kaksi tilaa, joiden koko yhteensä noin 4 600 neliömetriä. Olen paikan ostanut vuonna 2012 ja teetättänyt mökille tien sekä hankkinut sähköliittymän. Mökin kattoa ja seiniä on maalattu ja keittiön kaapistot uusittu sekä uudet kodinkoneet hankittu. Mökki on myös vuoden 2012 jälkeen pidetty talvella lämpimänä mökkiin asennetulla ilmalämpöpumpulla, 16 asteessa. Mökin sähkönkulutus on ollut noin 4 500 kWh/vuosi. Saunan piippu on purettu yläosasta ja muurattu uudelleen ja molempiin piipuihin on asennettu piipun hatut sekä tiivistetty muuten pellityksiä. Rantaan on myös tuotu ponttoonilaituri. Ulkohuussiin on hankittu Biolanin kompostoiva kuivakäymälä. Nyt kun mökki on ollut minulla kohta kahdeksan vuotta ja projekti on edelleen kesken, niin olisi aika tämä luovuttaa eteenpäin, josko tästä joku saisi itselleen mieluisan kesäpaikan. Paikka on kerrassaan loistava ja mieli tekisi itsellä pitää, mutta jos kahdeksassa vuodessa en ole kertaakaan vielä mökin saunaa saanut lämmitettyä, niin on myönnettävä se tosiasia, että ehkä kesämökkeily ei sovi omaan elämän aikatauluun.

Mitä pitäisi ainakin tehdä, että pääsisi mökkeilemään:
- Sähköt tulevat ulkoseinässä olevaan keskukseen eli sieltä vedot tehdä sisälle.
- Keittiökaapistoihin asentaa vetimet ja tehdä paikka tiskialtaalle.
- Piiput nuohouttaa.
- Tutkia saunan kiukaan ja padan kunto, että ovatko saunomisvalmiudessa.
- Asentaa ulkohuussiin Biolanin kompostikäymälä. (Toimii toki ilmankin)
- Laittaa laituri paikalleen.

Mikäli nämä toimenpiteet koet helpoiksi toteuttaa, niin ole yhteydessä. Kerron mielelläni kohteesta lisää ja lähdetään katsomaan paikanpäälle.

Kiinteistövero 205,43 (2020).

Tiemaksu 148,50 (2020).

Kaavan mukainen enimmäisrakennusala 80 kerrosneliömetriä.

Omaa rantaviivaa noin 180 metriä.

Ilmoituksen valokuvat otettu 22.06.2020.

28.06.2020 mökin rannasta siivottu kasvillisuutta ja puita pois. Tontin puista poistettu kuivuneita ja alhaalla rokkuneita oksia. Väheni itikoiden määrä huomattavasti ja yleisilme parani huomattavasti!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja