Merja
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (72)
Pohjois-Karjala
Nurmes, Porokylä | Kartta
Kiinalainen delegaatio
  • Kiinalainen delegaatio
  • Kartta
8 €

Kiinalainen delegaatio

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 lokakuuta 18:47
Kirjailija: Luo Lingyuan
Kustantaja: WSOY
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 283
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2009
ISBN-13: 9789510347676, ISBN-10: 9510347671

Vuosia Saksassa asunut Song Danya on itsenäinen nuori nainen. Hän saa tehtäväkseen luotsata neljäntoista päivän ajan kiinalaista delegaatiota, joka saapuu konferenssiin Berliiniin. Ryhmä koostuu puoluesihteereistä ja bisnesmiehistä, eikä juuri kukaan heistä ole koskaan astunut jalallaan Kiinan ulkopuolelle. Kun kiinalaiset virkamiehet ja Eurooppa kohtaavat, on konflikti valmis.

Mutta Song ei niin vain luovuta. Oli sitten kyseessä kadonnut kirjekuori tai salainen vierailu Amsterdamin Punaisten lyhtyjen alueelle, hän pitää ryhmän koossa. Romaani on terävän huumorin sävyttämä läpileikkaus kiinalaisen kulttuurin ja lännen kohtaamisesta.

Kirjailija Luo Lingyuan (s. 1963) on opiskellut journalismia ja tietojenkäsittelyä. Hän lähti Kiinasta vuoden 1989 opiskelijamellakoiden jälkeen. Hänen romaanejaan ja novellikokoelmiaan on julkaistu saksaksi ja kiinaksi. Kiinalainen delegaatio on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Vuonna 2007 Luo Lingyuan voitti arvostetun Adelbert von Chamisso -palkinnon, joka myönnetään ei-äidinkieliselle saksaksi kirjoittavalle kirjailijalle.

Kirja on uusi. Ostaja maksaa toimituskulut 4,80 euroa.
Katso ilmoittajan toimitustavat