Liikunnallinen työntekijä
Torin käyttäjä kesäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (11)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Joensuu Keskus, Pohjoinen
Kaikki kuvat

Liikunnallinen iloinen työntekijä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 heinäkuuta 17:24
Kunto: -
Lisätiedot
Olen etsimässä kaikenlaisia uusia kestoltaan eri pituisia palkkatöitä. Haluaisin oppia uusia asioita. Työt pystyisin aloittaa heti tai sopimuksen mukaan riippuen miten on töitä meneillään. Kouluttautumista työn ohessa voisi miettiä, kun sopiva työ sattuu kohdalle ja oppisopimustakin.

Olen liikunnallinen terveet elämäntavat omaava 41-vuotias mies Pohjois-Karjalasta noin tunnin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta. Luonteeltani olen järjestelmällinen, huumorintajuinen, iloinen, positiivisesti ajatteleva, ulospäin suuntautunut eri ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva. Minulta löytyy BC-ajokortti. Auto on käytettävissä. Minulta löytyy hygieniapassi. Työturvallisuuskorttia, tulityökorttia ym. lain vaatimia kortteja minulla ei ole.

Minulta löytyy kokemusta erilaisista asiakaspalvelutöistä yli 10 v ajalta. Työhön on kuulunut mm. asiakkaiden avustamista erilaisissa arkiasioiden hoitamisessa ym. Kokemusta löytyy myös piha- ja puutarhatöistä, polttopuiden teosta (karsimisesta, pöllittämisestä, pilkkomisesta ja pinoamisesta), raivaussahalla työskentelystä (vesakoiden raivaus, heinän niitto). Olen tehnyt myös rakennus- ja maalaustöitä, sekä korjannut pienkoneita, kuten ruohonleikkureita (itse työnnettäviä/itsevetäviä/kerääviä ja moottorisahoja sekä raivaussahoja (Stihl). Olen myös pessyt autoja ulkoa ja sisältä sekä maalipintoja kiillotellut.

Harrastuksiani on mm. lenkkeily, juokseminen, patikointi luonnossa, kuntosalilla käynti, kahvakuulat, polkujuoksu, syksyiset marja- ja mehusavotat, musiikin kuuntelu ysäristä kasariin ja paljon muuta. Olen korjaillut harrastuksena autoja ja myös erilaiset omakotitalon työt ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella.

Minua kiinnostaisi työ, joka liittyy liikuntaan, terveyteen, hyvinvointiin, musiikkiin, autoihin, erilaisiin korjaustöihin, puutöihin, rakentamiseen, remontointiin, erilaiset myynti ja markkinointityöt (ei puhelinmyynti) tai hyppy täysin tuntemattomaan työhön. Tykkään näperrellä käsillä erilaisia töitä. Betonitöitä ja muita vastaavia pölyisiä töitä en pysty tekemään, lisätietoja kysymällä. It-taitoni ovat huonot, mutta jokapäiväisistä arkiasioista selviän.

Etsin työtä Joensuun seudulta, Pohjois-Karjalasta. Voit halutessasi tarjota työtä myös muualta, mutta silloin tarvitsisin majoituksen. Tuntipalkka 15-25e. Palkka, matkakulut, ruokailu, majoitus sovitaan tapauskohtaisesti. Kun tarvitset työntekijän, niin ota rohkeasti minuun yhteyttä ja keskustellaan lisää! Parhaiten tavoitat soittaen tai tekstiviestillä numerosta 0440201435 tai sitten Torin kautta. Nimi ym. tarkemmat yhteystiedot selviävät tarvittaessa yhteyttä ottamalla. Ota puhelinnumero talteen, jos tiedät, että tarvitset sitä myöhemmin, sillä ilmoitus poistuu aina välillä. (Ilmoitus julkaistu toisen puolesta.)