KAUPPA
Tero Hytönen Asiakaspalvelija, myyjä +358400185111
Norppa-laiturit
  • Norppa-laiturit
  • Norppa-laiturit
  • Norppa-laiturit

Norppa-laiturit

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 heinäkuuta 08:50
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Norppa-laiturit TehoKoneelta!
Norppa-laiturimallistosta löytyy sekä ponttooni- että pylväslaitureita. Valinta riippuen rannasta, johon laituri tulee. Pyydä kauttamme hintatarjous laiturista.

PYLVÄS-LAITURIT
Jos tarvitset laiturin järvelle, matalaan tai kohtuullisen matalaan rantaan, valitse pylväslaituri, joka on tukeva ja turvallinen valinta kelistä riippumatta.
Säädettävät jalat mukailevat vedenkorkeutta tai käyttötarkoituksesi mukaan. Pylväslaitureita suosittelemme alle 2metrin rantasyvyyksiin. Pylväslaituri on oivallinen myös jokirannoissa, joissa virtaus luo haasteita muille laitureille.

Portaattomat säätöjalat toimivat irrotettavilla vinsseillä, joten ne eivät ole häiritsemässä laiturielämääsi muulloin kuin säädön aikana. Pylväslaiturien ruostumattomasta teräksestä valmistetut säätöjalat (pituus 1-2,5m) viimeistellään suoja/koristeputkilla ja koristehatuilla.

PONTTOONILAITURIT
Norppa-ponttoonilaituri on helppo valinta monenlaisiin rantoihin.

Ponttonilaitureista löytyy pieni ja pippurinen Pikku-Kuutti, sekä tukeva Iso-Kuutti, jonka kokoa ja pituutta voi lisätä kulkusiltaa pidentämällä hyödyntäen kulkusilta elementtejä.
Norppa-ponttonilaiturit ovat aina modulaarisia laitureita, joiden kellukkeina toimivat muoviponttonit. Laiturit on vaivaton työntää veteen tai vetää maalle ponttonien jalasten ja viistottujen päätyjen ansiosta. Laitureiden runko on vahvistettu teräsraudoilla, jotka samalla toimivat ponttonien kiinnikkeinä.