Riina
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Joensuu Keskus, Pohjoinen
Kaikki kuvat

Pidempiaikainen 3h pariskunnalle

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 8 tammikuuta 14:37
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pohjois-Karjala Alue: Joensuu Keskus, Pohjoinen
Kunta: Joensuu Osoite: -
Lisätiedot
Heippa!

Etsimme avopuolisoni kanssa pidempiakaista siistiä/uudehkoa vuokrakotia joensuun keskustasta tai sen lähistöltä, kuitenkin max. 4km keskustasta. Toiveena olisi asunto jossa olisi 3h, sillä asumme nykyään kaksiossa, ja lisähuone olisi tarpeen. Autopaikka ja sauna olisi iso plussa. Olemme molemmat opiskelijoita Itä-Suomen yliopistossa ja opintoja on jäljellä vielä muutama vuosi, joten meistä saisit varmasti pidempiaikaisen ja luotettavan vuokralaisen!

Olemme molemmat päihteettömiä ja rauhallisia vuokralaisia. Molemmilla on luottotiedot kunnossa. Arvostamme rauhallista asuinympäristöä. Molemmilta sujuu myös kodin pienet pintaremontit ja huoltotyöt, mikäli sellaisille on tarvetta.

Lemmikkien tulisi olla sallittuja, sillä mukanamme muuttaa 1-vuotias pienikokoinen koira. Koiramme on tottunut asumaan kerrostalossa, eli ei aiheuta haittaa naapureille tai asunnolle.

Vuokra max. 820e/kk. Mikäli sinulla on tarjota meille kotia, otathan yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla, niin keskustellaan tarkemmin!