Heidi
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (115)
Pohjois-Karjala
Liperi, Ylämylly | Kartta
Plymouth Gran Fury vm.76
  • Plymouth Gran Fury vm.76
  • Plymouth Gran Fury vm.76
  • Plymouth Gran Fury vm.76
  • Plymouth Gran Fury vm.76
  • Kartta
5 400 €

Plymouth Gran Fury vm.76

Vuosimalli: 1970 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Automaatti Ilmoitus jätetty: 9 syyskuuta 10:22
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Kuvan auto kaupan. 360 kone ja 727 laatikko. Käyntikuntoinen, joskin laatikko luistaa eli ei pysty ajamaan. Mukaan toimiva laatikko. Konetta piristelty, kireämpää nokkaa jne. Putkisto tehty.

Sisustassa ja korissa ajanpatinaa, sipistelyä löytyy riippuen mitä haluaa. Leimalle ei välttämättä muuta kuin laatikko. Ollut ennen ministerin edustusautona. Myynnissä koska ei tällä hetkellä kunnon tilaa laitella

Vaihtoa esim. neliveto lava-autoon/maasturiin, mönkijään, traktoriin tai asuntoautoon voi tarjotella. Ei pakkomyynti. Jos hinta ei miellytä, tarjoa!