Korhonen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (1035)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Kanervala
Rytkönen & Sovijärvi: Iskelmän musta kirja
  • Rytkönen & Sovijärvi: Iskelmän musta kirja
  • Rytkönen & Sovijärvi: Iskelmän musta kirja
4 €

Rytkönen & Sovijärvi: Iskelmän musta kirja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 marraskuuta 23:59
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Olavi Rytkönen & Mikko Sovijärvi: Iskelmän musta kirja
ISBN: 9789525934410
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Hai
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2013
Sivumäärä: 134
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Hyvä

Muuta: Kansissa pientä kulumaa ja nuhruisuutta.

"Kirja esittelee 100 tutustumisen arvoista, erikoista iskelmää. Kirjan luettuasi tiedät suomalaisen iskelmän sielunmaisemasta enemmän kuin olet osannut haaveillakaan

Tämä kirja, jos mikä, on kirjoitettu hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla. Tarkoitus on yhdessä pöyhiä kotimaisen iskelmämusiikin uskomattoman monipuolista kasvimaata. Se on puutarha, jossa kauneimmat kukkaset näkyvät kauas ja pääsevät parhaaseen maljakkoon perintö-Spectrumin viereen. Näitä emme nyt nuuhki. Tutkailkaamme tällä kertaa sitä lurppalehtistä kasvustoa, joka kasvaa samassa maaperässä kuin rotuvaliotkin, mutta joka on kuitenkin olemukseltaan virtahevon heijastinliivin kaltainen, viiteryhmästään erottuva harvinaisuus.

Levyarvioiden valeasuun puettu ilkikurinen lyhytproosa tempaa mukaansa iskelmäkaupungin sivukujille. Diskopimu iskee silmää syntisesti, hanuristin laukussa on jallupullo ja oman humpan nuotit. Tämä kirja on jotain aivan muuta kuin tähänastinen iskelmän kulta ja kimallus: nyt pöydälle kolahtaa kimpale katinkultaa ja lurexi lohkeaa.

Kädessäsi pitämä kirjaa ei ole tarkoitettu tietoteokseksi, hakuoppaaksi tai tutkielmaksi siitä, mitä iskelmä on tai ei ole. Se on humoristinen listateos mielestämme oudoista ja kiehtovista kotimaamme musiikkiviihteen ohilyönneistä, joka toivottavasti saa lukijansa hymyilemään. Ainakin kerran."

Asiasanat: musiikki, historia, musiikkiteollisuus, kulttuuri, iskelmä, tanssimusiikki, viihde, viihdeteollisuus, kulttuurihistoria, historiikki

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja