Korhonen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (1016)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Kanervala
Sady Doyle: Ihmisrauniot
  • Sady Doyle: Ihmisrauniot
  • Sady Doyle: Ihmisrauniot
8 €

Sady Doyle: Ihmisrauniot

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 21:55
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Sady Doyle: Ihmisrauniot
Alaotsikko: Naiset, joita rakastamme vihata, haukkua ja pelätä... ja miksi
Alkuperäisteos: Trainwreck
Kääntäjä: Risto Mikkonen
ISBN: 9789525182507
Kustantaja: Scanria Oy
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2017
Sivumäärä: 368
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Hyvä

Muuta: Kansissa lievää kulumaa; ensimmäisen sivun yläreunasta poistettu vanha omistuskirjoitus saksimalla.

"Hän on Britney Spears, joka ajelee päänsä kaljuksi, Whitney Houston, joka sanoo crack on pa_skaa, ja Amy Winehouse, joka tekee hidasta kuolemaa miljoonien ihmisten silmien edessä. Ihmisraunio nainen, jonka elämän ympäröivä yhteiskunta on romuttanut on kuitenkin ilmiönä yhtä vanha (ja merkityksellinen) kuin feminismi itse.

Sady Doylen Ihmisrauniot tutustuttaa lukijat sellaisten naisten elämään kuin Mary Wollstonecraft joka tunnettiin vuosikymmenien ajan kuolemansa jälkeen pikemminkin aviottomasta lapsestaan ja itsemurhayrityksistään kuin Naisten oikeuksien puolustuksestaan Charlotte Brontë, Billie Holiday, Sylvia Plath ja Hillary Clinton. Doyle analysoi perinpohjaisesti tätä vuosisataista ilmiötä ja kysyy, mitä merkitystä on sillä, että pääsemme nykyisin aiempaa paljon tehokkaammin tunkeutumaan niin julkkisten kuin tavallisten kansalaisten elämään, sekä sillä, että naiset yrittävät entistä kiihkeämmin määritellä uusiksi sen, mitä merkitsee olla ihmisiksi?

Elämme aikakautta, jolloin mikä hyvänsä tapa ilmaista itseään saattaa käydä kenelle hyvänsä kohtalokkaaksi, ja Doylen teos on samanaikaisesti sekä raivokas ja älyllinen että hauska ja empaattinen se pureutuu olennaiseen ja on ajankohtainen feministinen ihmisraunion anatomia."

Asiasanat: ihmissuhteet, parisuhde, terapia, psykologia, terapeutti, ihmissuhde, avioliitto, avoliitto, psykologi, hyvinvointi, elämäntyyli

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja