Janita Varis
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Pohjois-Karjala
Liperi, Ylämylly
Sekarotuiset koiranpennut
  • Sekarotuiset koiranpennut
  • Sekarotuiset koiranpennut
  • Sekarotuiset koiranpennut
800 €

Sekarotuiset koiranpennut

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 toukokuuta 10:27
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
30.03.22 syntynyt sekarotuinen tyttöpenty
Emo: Australian paimenkoira, Rottweiler, Dopermanni. 20kg
Isä: Siperian Husky ja Itäsiperianlaika. 30kg Molemmat lempeitä ja aktiivisia koiria. Emo haukkuu ja isä riistan perään.

Myydään kotiin, joka tarjoaa pennulle turvallisen ja aktiivisen ympäristön. Tutustuthan jokaiseen rotuun, jotta tiedät, mitä luonteenpiirteitä pennulla saattaa olla.
Kerrothan millaiseen kotiin pentu on tulossa ja onko kokemusta koirista. Pennun ostaessa tulee mukaan pentupaketti, jossa ohjeita, viltti ja lelu, jossa tutut tuoksut sekä ohjeet, mitä ruokaa pentu syönyt. Pentu käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa 16.5 sekä sirutetaan. Pennun ostosta tehdään kauppakirja. Varausmaksu 150 euroa, joka vähennetään myyntihinnasta. Varausmaksun jälkeen pentu on varattu uudelle omistajalle. Jos kauppa peruuntuu ostajasta johtuen, ei varausmaksua palauteta. Ei osamaksua. Pennuista mahdollista saada lisätietoa, joko säpöllä tai tekstiviestillä. Pelkkiin kuvakyselyihin emme vastaa. Emo ja isä nähtävillä. Pentu elää perheemme arjen keskellä. On tottuneet kynsienleikkuuseen. Osa ruokailusta toteutuu ulkona jonka jälkeen harjoitellaan sisäsiisteyttä. Emo on madotettu tiineysaikana sekä pentu madotetaan kahdesti ennen luovutusta. Molempien vanhempien rokotukset kunnossa. Luovutus viikolla 21, jolloin pennut ovat 8 viikkoisia.
Pentu onsosiaalinen ja rohkea, ennakkoluulottomasti lähestyy ihmistä. Rauhoittuu syliin ja silittelyyn.