Stiga Park 320 ruohonleikkuri + 95 Combi EL
  • Stiga Park 320 ruohonleikkuri + 95 Combi EL
  • Stiga Park 320 ruohonleikkuri + 95 Combi EL
  • Stiga Park 320 ruohonleikkuri + 95 Combi EL
3 890 €

Stiga Park 320 ruohonleikkuri + 95 Combi EL

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 joulukuuta 10:18
Lisätiedot
Nyt etuleikkurin ostajalle SGT 226 J trimmeri kaupan päälle!

Salaisuus Parkin menestyksen takana on aito runko-ohjaus. Se mahdollistaa ajamisen vaivattomasti kivien, pensaiden ja puiden välissä. Eikä sinun tarvitse katsoa taakse - takapyörät seuraavat etupyörien ajolinjaa. Voit katsoa eteenpäin ja keskittyä ajamiseen ilman että takaosa osuu esteeseen. Park 320 on vankkarakenteinen ja luotettava etuleikkuri erinomaisella suorituskyvyllä. Helposti ajettava, helppokäyttöinen sekä erittäin kevyt ohjattava. Voimanlähteenä Briggs&Strattonin 500 cc, 8,82 kW -moottori. Hydrostaattinen vaihteisto, portaaton nopeudensäätö eteen ja taakse. Laitteeseen käy joko 95 tai 105 cm Combi-leikkuulaite, joissa silppuava Multiclip- ja taaksepuhallus-leikkuumenetelmät. Sähköinen leikkuukorkeuden säätö ja mekaaninen ohjauskevennin. Laaja lisävarustevalikoima, luo myös lumen ja lakaisee lehdet.

Tule tutustumaan valikoimaan. Kaikki leikkurit myydään meillä kasattuina ja ajovalmiina! Myös kotiin toimitettuna ja edullisella rahoituksella!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja