TEMPUR Flexible -vuode nyt alkaen 999e
  • TEMPUR Flexible -vuode nyt alkaen 999e
999 €

TEMPUR Flexible -vuode nyt alkaen 999e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 huhtikuuta 10:39
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
TEMPUR Flexible -sinkkuvuode alkaen 999e ja parivuode alkaen 1998e!

Vuoderunko on mahdollista saada monissa eri väreissä, päädyllä ja erilaisilla jalkavaihtoehdoilla. (Alkaen-hinnat laskettu mustalla perusvärillä ja ilman päätyä)

Vuode on Joensuun Tempur Brand Storessa nähtävissä ja kokeiltavissa. Vuode on mallikappale ja asiakkaalle tilataan uusi ostaessa. Varaa aika tai piipahda myymälässämme, niin kartoitetaan sinulle sopiva patja vuoderunkoon.

Tyylikäs TEMPUR Flexible -sänkymme yhdistettynä 7 senttimetrin TEMPUR-patjaan luo makuuhuonestaasi oikean nukkumisergonomian keitaan. TEMPUR Flexible -runkosängyn mukavuuden varmistaa korkeakimmoinen ja kestävä vaahtomuovi, joka yhdessä 7 cm paksun TEMPUR-sijauspatjan kanssa tarjoaa erinomaisen tuen koko vartalolle. Kaksi runkosänkyä yhdistyy parivuoteeksi, jolloin 7 senttimetrin TEMPUR-patjan voi tilata yhtenäisenä. Kokonaisuuden kruunaa musta tyylikäs huonekalukangas. Värillisen Gaja-kankaan ja tekstiilinahkan saat tilauksesta pidemmällä toimitusajalla

Rahoitustarjous: Maksuaikaa TUOHELLA sinulle sopivissa erissä. Kun teet ostoksesi ajalla 2.1.-31.12.2020 TUOHELLA saat ostolle 36 kk maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaerä ajalta tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,6 % ja luottohinta 1708 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2021) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2000 10000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Kiinnostuitko vuoteesta tai jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä myymäläämme!
Joensuu@tempur.fi tai 0505608350