TEMPUR sänky 180x200cm -30% (norm.5943)
4 160€ 4 259€

TEMPUR sänky 180x200cm -30% (norm.5943)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 elokuuta 16:02
Lisätiedot
Tämä 180cm Tempur North Box -parisänky on ollut mallivuoteena messuilla. Mallia ei messuilla myyty, joten se siirtyi varastoomme säilöön. Tämä messumallisänky myydään nyt huippuedullisesti -30% alennuksella.

Huom. Kyseessä yksittäiskappale, joten ole nopea. Samaa sänkyä voi kokeilla myymälässämme Joensuun kauppakadulla Tempur Brand Storessa.

Sisältää:

runko: North Box Original
sijauspatja: Original Deluxe 7cm
jalka: North 12cm
pääty: Design
väri: Stone

Myymälässä voit tehdä Nordean Tuohi sopimuksen 36kk korottomalla osamaksulla 118,36e/kk (tilinhoitomaksu 5e/lasku).

Tuotekuvaus:

TEMPUR North-vuodemallisto on huolellisten yksityiskohtiensa ansiosta pysäyttävä esimerkki minimalisesta pohjoismaisesta muotoilusta. TEMPUR North-sänkyjen inspiraationa toimivat pohjoisen luonnon avarat maisemat ja koskematon luonto.

TEMPUR Original Deluxe -sijauspatja tarjoaa voimakkaan tuen tunteen. Kehoon kohdistuva paine vähenee, sillä se jakautuu tasaisemmin koko patjan alueelle. Samalla vähenevät niska-, selkä- ja nivelkivut sekä levoton liikehdintä yön aikana. Uni on syvempää, levollisempaa ja virkistävämpää.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja